Από τις 6 Δεκεμβρίου μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου self-test για όλους για να περάσουμε καλά …Χριστούγεννα!

Άλλο να το ακούς και άλλο να το ζεις

Ο λόγος για τα self-test που θα δοθούν σε όλους τους ενήλικους πολίτες, εμβολιασμένους ή μη, προκειμένου να εξεταστούν και να διαπιστωθεί πώς είναι η συνολική επιδημιολογική κατάσταση.

Και αυτό επειδή η Κυβέρνηση θέλει να έχει την καλύτερη δυνατή επιδημιολογική εικόνα του πληθυσμού, οπότε είναι πολύ σημαντικό να συμμετάσχουν όλοι οι πολίτες, σε αυτόν τον γενικό έλεγχο του πληθυσμού

Από τις 6 Δεκεμβρίου λοιπόν και μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου θα λαμβάνουν οι πολίτες το self-test, για να μπορούν να βλέπουν την κατάσταση την οποία βρίσκονται με αποτέλεσμα όσοι νοσούν και τεθούν σε καραντίνα , έτσι ώστε να μπορούν να είναι υγιείς τα Χριστούγεννα.

Αυτό το πρόγραμμα, θα πραγματοποιηθεί- και πάλι- την εβδομάδα μετά τις εορτές, ώστε να υπάρχει μία πλήρης επιδημιολογική εικόνα όλου του πληθυσμού.

Να σημειώσουμε επίσης πως μετά και τις εισηγήσεις της Επιτροπής, στα θεματικά χριστουγεννιάτικα πάρκα, τα οποία θα ανοίξουν τις επόμενες ημέρες, θα μπορούν να εισέρχονται μόνο εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο.

Όσο για τα ανήλικα τέκνα θα τηρείται η διαδικασία, όπως στους κλειστούς χώρους της εστίασης, μιας και για τα παιδιά και για την διασκέδασή τους έχουν φτιαχτεί τα θεματικά πάρκα…