36αρια και Σερραϊκή ακτή χωρίς Σερραίους το Σαββατοκύριακο

Σερραϊκή ακτή χωρίς Σερραίους μέχρι τις 18 Μαΐου

Η κυβέρνηση όπως φαίνεται από αυτό το Σαββατοκύριακο, αποφάσισε να ανοίξει τις οργανωμένες παραλίες, μετά από σχετική εισήγηση της Επιτροπής των λοιμωξιολόγων.

Από εκεί και πέρα στόχος της κυβέρνησης είναι οι πολίτες που θα θελήσουν να πάνε στη θάλασσα για μπάνιο να βρεθούν «συντεταγμένα» και «προστατευμένα» στις παραλίες και να μη συγχρωτίζονται όλοι.

Στην απόφαση αυτή έπαιξε σημαντικό ρόλο βεβαίως ότι το Σαββατοκύριακο θα επικρατούν υψηλές θερμοκρασίες (36αρια στο Νομό Σερρών και 35αρια στη Θεσσαλονίκη), γεγονός που σημαίνει πως αρκετοί πολίτες θα επισκεφθούν τις πλαζ.

Αλλά τι θα γίνει με όλους εμάς που δεν μπορούμε να πάμε στις παραλίες;

Και όχι γιατί απαγορεύεται να πάμε στην θάλασσα, αλλά γιατί τόσο η Ντούζλα, όσο και η Κάριανη, αλλά και η Ασπροβάλτα είναι εκτός Νομού Σερρών από τον οποίο δεν μπορούμε να βγούμε μέχρι τις 18 Μαΐου.

Εκτός κι αν κάνουν όλοι (αστυνομία και δημοτικές αρχές) για πέντε – δέκα χιλιόμετρα τα στραβά μάτια, καθώς δεν είναι δυνατόν να υπάρχει Σερραϊκή ακτή χωρίς Σερραίους!

Σωστά;

Πάντως έμαθα πως ήδη ενημερώθηκαν οι δήμαρχοι των περιοχών που υπάρχουν οργανωμένες παραλίες, για τα μέτρα προστασίας που θα πρέπει να λάβουν ως διαχειριστές των πλαζ προκειμένου να υποδεχθούν με ασφάλεια τους λουόμενους.

Θα δούμε λοιπόν αν και πως θα ανοίξουν οι παραλίες, αν και κατά πόσο θα τηρηθούν οι κανόνες των ειδικών, αλλά και οι αποστάσεις μεταξύ των λουομένων.

Το ωραίο είναι ότι στα beach μπαρ δεν θα επιτρέπεται να παίζει μουσική και θα επιτρέπεται μόνο το take away.

Προφανώς η μουσική είναι …κολλητική!

Αλλιώς δεν εξηγείται!

Διαβάστε επίσης εδώ Από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα ξεκίνησε το νέο Ταμείο Εγγυοδοσίας Επιχειρήσεων

Διαβάστε εδώ Σομαλοί στα Νέα Κερδύλια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here