Στις Σέρρες η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κ. Μίνα Γκάγκα: ΜΕΘ, Νοσοκομείο και αναισθησιολόγοι τα μεγάλα προβλήματα

Την ερχόμενη Τρίτη, θα επισκεφτεί το νοσοκομείο μας η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κ. Μίνα Γκάγκα.

Άλλωστε με πρωτοβουλία της αλλά και με την αρωγή των Διοικητών της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Παναγιώτη Στάθη και της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας Θράκης κ. Δημήτριου Τσαλικάκη, υλοποιείται πρόγραμμα στήριξης του Νοσοκομείου μας με δύο (2) Αναισθησιολόγους, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα εθελοντικά για να συνδράμουν για 15 ημέρες ο καθένας στα χειρουργεία, ώστε να μειωθεί ο χρόνος αναμονής των ασθενών.

Ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε στις 4 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 21 Οκτωβρίου και …βλέπουμε.

Βέβαια ως ευγενείς άνθρωποι εμείς οι Σερραίοι ευχαριστήσαμε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην υλοποίηση του προγράμματος και ιδιαίτερα τους δύο (2) Αναισθησιολόγους Βοντίτσου Σοφία από το Γ.Ν.Α. «Ο Ευαγγελισμός-Οφθαλμιατρείο Αθηνών-Πολυκλινική» και Λομάκα Ανδρέι από το Γ.Ν.Α. «ΚΑΤ», οι οποίοι αψηφώντας την αναστάτωση της προσωπικής τους ζωής που επιφέρει η μετακίνησή τους από την Αθήνα στην πόλη των Σερρών, προσφέρουν καθημερινά την πολύτιμη βοήθειά τους στο χειρουργείο του Νοσοκομείου μας.

Ευχαριστήσαμε βεβαίως και τον κ. Χρήστο Κωνσταντινίδη, τον ιδιοκτήτη του «Elpida Resort & Spa» που από την αρχή της πανδημίας προσφέρει δωρεάν διαμονή στο ξενοδοχείο σε όλους τους γιατρούς που μετακινήθηκαν για βοήθεια στο Νοσοκομείο μας.

Θα μου είτε να ήταν η μόνη ή η πρώτη φορά που έγινε κάτι τέτοιο;

Προφανώς και όχι, αλλά βλέπετε ο ίδιος δεν θέλει τις δημοσιότητες και τις ευχαριστίες
Άλλωστε η πολιτική για τον ίδιο έκλεισε ως κεφάλαιο
Μέχρι την επομένη φορά…