ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΛΑΡΗ!

Απροθυμία να διεκδικήσει την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δήλωσε χθες ο υφυπουργός Εξωτερικών, και βουλευτής Θεσσαλονίκης Μάρκος Μπόλαρης.

Διευκρίνισε ωστόσο πως, δεδομένου ότι ήταν υποψήφιος τις δύο προηγούμενες φορές, διαθέτει τη γνώση δύο προηγούμενων εκλογικών διαδικασιών και γνωρίζει και πρόσωπα και πράγματα, οπότε και για αυτό το λόγο ανέλαβε πρωτοβουλία, σε συνεργασία με μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων, όπως είπε, προκειμένου να υπάρξει ένας διάλογος και μια διαδικασία όσμωσης, από την οποία θα προκύψει η καταλληλότερη υποψηφιότητα.

«Κάνουμε διαδικασίες, για να υπάρξει η καλύτερη δυνατή πρόταση. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι η μεγαλύτερη περιφέρεια της ελληνικής περιφέρειας από μόνη της, με πληθυσμό δύο εκατομμύρια Έλληνες και Ελληνίδες. Το ένα πέμπτο του ελληνικού πληθυσμού συνιστά μια πολιτική και αναπτυξιακή πρόκληση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα σχολίασε πως “με δεδομένο ότι οι δύο πρώτες τετραετίες περιφερειακής αυτοδιοίκησης είναι χαμένες, αφού ο θεσμός από τη διοίκηση ΨωμιάδηΤζιτζικώστα απαξιώθηκε.

Ο κ. Μπόλαρης σημείωσε ότι δεν προκρίνεται η εκδοχή να υποδειχτεί κάποιο πρόσωπο κεντρικά από την Αθήνα, αλλά υιοθετείται η άποψη της ανάδειξης της καταλληλότερης υποψηφιότητας μέσα από επαφές που διενεργούνται σε πνεύμα αλληλοσεβασμού, εντιμότητας και ειλικρίνειας.

Το όνομα του Μάρκου Μπόλαρη ήταν αυτό που έπαιζε από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ για αυτό και ο ίδιος με τη συνδρομή του υπουργού επικρατείας Χριστόφορου Βερναρδάκη οργάνωσε μια σύσκεψη στη Μονή Λαζαριστών στην οποία κατά βάση κλήθηκαν στελέχη του ευρύτερου ΠΑΣΟΚ τα οποία διατηρούν ακόμη σχέσεις με τον κ. Μπόλαρη.

Όλοι ήταν παλιοί πασοκογενείς που βρίσκονται πλέον στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στελέχη που ακόμη κινούνται στον χώρο του ΠΑΣΟΚ, αλλά έχουν καλές προσωπικές σχέσεις μεταξύ τους

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν ο Γιάννης Μαγκριώτης, ο Χάρης Τσιώκας, ο Γιώργος Πασχαλίδης, ο Λευτέρης Τζιώλας αλλά και πολλοί άλλοι που έχουν στόχο να αναδειχθεί η καλύτερη δυνατή λύση απέναντι στον Τζιτζικώστα

Όχι αποτέλεσμα δεν έβγαλε η σύσκεψη και μάλλον αποτέλεσμα θα βγάλουν τα κομματικά επιτελεία…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here