ΣΕΡΡΕΣ: TA ΕΙΠΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ

Στο Δήμο Σερρών ξεκίνησε η συζήτηση για το πόσο καλούς ή κακούς υποψηφίους έχει ο άλφα ή ο δείνα.

Πόσο μπαίνει σφήνα ο ένας στον άλλο και αν η παρουσίαση του ενός ήταν καλύτερη από τον άλλο.

Αυτός όμως που πήρε ανάποδες και τα είπε έξω από τα δόντια είναι ο Δημοτικός Σύμβουλος της Διάβασης Πεζών Δημήτρης Γιαννακίδης που ούτε λίγο , ούτε πολύ δε «μασάει» και δεν υποτάσσεται σε καμία κομματική γραμμή.

Τι μας λέει:

«Η Διάβαση Πεζών είναι μια ακηδεμόνευτη, πολυσυλλεκτική κίνηση πολιτών που δημιουργήθηκε με αποκλειστικό σκοπό την υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος και γι’αυτό δεν υποτάχθηκε σε καμία κομματική γραμμή , όπως το απέδειξε εμπράκτως μέχρι σήμερα.

Το άνωθεν κακόγουστο ψέμα – περί ένταξης της πλειοψηφίας των μελών της Διάβασης στο κόμμα της Λαϊκής Ενότητας – δεν είναι τίποτα περισσότερο από την προσπάθεια εξαπάτησης και χειραγώγησης της κοινής γνώμης από το παρακράτος των «αριστερών συντρόφων»

μας και των διαπλεκόμενων Μ.Μ.Ε, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις μικροπολιτικές τους σκοπιμότητες και τις προσωπικές τους φιλοδοξίες εν όψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ας είναι, η Διάβαση Πεζών είναι ήδη καταξιωμένη στη συνείδηση της τοπικής κοινωνίας ως η πλέον μαχητική και ανεξάρτητη φωνή, η οποία δε «μασάει» απέναντι στα λαμόγια της πολιτικής και της οικονομικής εξουσίας.»

Εγω θα συμφωνήσω αγαπητέ Δημήτρη.

Γιατί όμως δεν μας λες αν και πότε θα αποφασίσει η Διάβαση για τις επερχόμενες εκλογές;

Αν θα ξανακατέβει ανεξάρτητη και …ακηδεμόνευτη;

Γιατί όλα τα άλλα είναι φύκια με μεταξωτές …κορδέλες!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here