ΟΙ Σέρρες στο επίκεντρο των επαφών του ΣΥΡΙΖΑ

Όλα τα μεγάλα θέματα που απασχολούν το νομό Σερρών βρέθηκαν στο επίκεντρο των επαφών που είχαν στις Σέρρες , οι βουλευτές Α Θεσσαλονίκης και Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης και  Λευτέρης Αβραμάκης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γιώργος Ζέρβας και Δήμητρα Θωμά και η δημοτική σύμβουλος Παρθένα Χαραλαμπίδου. 

Στις διαδοχικές συναντήσεις με το Δήμαρχο Σερρών Αλέξανδρο Χρυσάφη και τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλου,  έγινε εκτενής αναφορά στα αναγκαία αντιπλημμυρικά έργα και  στα  έργα συντήρησης που απαιτούνται,  με την παράλληλη διασφάλιση των απαραίτητων πόρων για την υλοποίηση τους. 

Στη συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη και τους εργαζόμενους στην Περιφέρεια έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην υποστελέχωση  των υπηρεσιών της Περιφέρειας και επισημάνθηκε η ανάγκη ενός κεντρικού σχεδιασμού για την κάλυψη μέσω προσλήψεων των  κενών οργανικών θέσεων. 

Σε δηλώσεις του στα τοπικά μέσα ο Χρήστος Γιαννούλης αναφέρθηκε και στην οικονομική κρίση τονίζοντας ότι πρέπει να ληφθούν γενναία μέτρα για τη στήριξη της οικονομίας, επισημαίνοντας πως υπάρχουν τα απαραίτητα χρηματοδοτικά εργαλεία. Αυτοδιοικηση  αποκέντρωση

Διαβάστε επίσης για την Οικονομική Επιτροπή της ΠΚΜ: