Οι Σέρρες τόπος επίσκεψης των υπ. Ευρωβουλευτών!

Η πόλη μας, οι Σέρρες, τώρα τελευταία και λόγω των Ευρωεκλογών  αποτελεί καθημερινά ένα  σταθμό, σε κάθε μία από τις αξιοπρεπείς προεκλογικές περιοδείες όλων σχεδόν των υποψηφίων Ευρωβουλευτών  και μάλιστα από όλα τα κόμματα.

Τις Σέρρες εμπιστεύτηκε ο νυν και εκ νέου υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Θοδωρής Ζαγοράκης , που όπως είναι γνωστό είναι ΠΑΟΚάρα και Εθνικάρα!

Αφού ζητήσω συγνώμη τόσο για την άσχημη είναι αλήθεια (;) προτροπή μου, όσο και την απαράδεκτη πολιτική μου τοποθέτηση, (και μόνο ελέω ΠΑΟΚ), θα σας ζητήσω αν και εφόσον θέλετε έναν ΠΑΟΚτζή στα πράγματα, να τον …σταυρώσετε!

Η αλήθεια είναι όμως ότι η σημερινή έχει μεγάλες διαφορές από την προηγούμενη αναμέτρηση , διότι διαφορετικές ήταν οι καταστάσεις τόσο για το κόμμα του και για όλους το 2014 και διαφορετικές το 2019.

«Νομίζω ότι επικράτησε μια κατάσταση λαϊκισμού τα τελευταία τέσσερα χρόνια η οποία είναι και ίσως η αιτία που βρισκόμαστε κάπως δύσκολα στην κοινωνία σαν χώρα σαν Έλληνες πολίτες» είπε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ σε συνέντευξη τύπου.

Ο κ. Ζαγοράκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόδοση και την αποτελεσματικότητα της «γαλάζιας» ομάδας στο Ευρωκοινοβούλιο τονίζοντας πως από την πρώτη ημέρα που εκλέχθηκε σκοπός του είναι να αναδείξει την παιδεία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό .

Από το αποτέλεσμα κρινόμαστε όλοι, είπε χαρακτηριστικά υποστηρίζοντας πως στο Ευρωκοινοβούλιο ως ομάδα τα πήγανε πολύ καλά και προσωπικά έγινε δουλειά , την οποία μπορεί να υποστηρίξει.

«Αυτός είναι ο λόγος ο οποίος με τίμησε και ο Πρόεδρος με τη συμμετοχή μου ξανά στο Ευρωψηφοδέλτιο και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για τη χώρα μας» είπε ο κ. Ζαγοράκης,

ο οποίος ξεκαθάρισε πως από την επαφή του με τον κόσμο διαπιστώνει πως ο κόσμος θέλει να ακούσει αλήθειες

Βέβαια ακόμα δεν μίλησε κανένας για την Ευρώπη, καθώς όλοι μιλάνε για την εσωτερική πολιτική σκηνή.

Διαβάστε εδώ για την επίσκεψη του Γιάνη Βαρουφάκη και της Σοφίας Σακοράφα στις Σέρρε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here