ΣΕΡΡΕΣ: ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΜΕ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥ ΤΟ 2015

Θέμα έγινε και πάλι η πόλη των Σερρών και μάλιστα στο «Φως στο τούνελ», με το άγριο φονικό του 72χρονου φαρμακοποιού και του 27χρονου γιου του.


Ο δράστης, όπως μάθαμε στο κανάλι, μετά τη συμπλοκή, πλύθηκε και αφού σκούπισε το μαχαίρι με το χαρτί υγείας, το πέταξε μέσα στη λεκάνη.

Τι είπε η profiler του FBI;

Ο στυγερός δολοφόνος εκτέλεσε εν ψυχρώ πατέρα και γιο και πριν χαθεί, κάλυψε τα ίχνη του…


Το «Τούνελ» λοιπόν, με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας μπήκε στο χώρο του εγκλήματος και με ψηφιακή απεικόνιση«ξέθαψε» τα καλά κρυμμένα στοιχεία…


Το πρωτοφανές έγκλημα που πάγωσε την κοινή γνώμη, έγινε τον Ιούλιο του 2015. Νεκροί μέσα στο ίδιο τους το σπίτι στις Σέρρες ο συνταξιούχος φαρμακοποιός Δημήτρης Αφείδης 72 χρόνων και ο 27χρονος γιος του Γιώργος.


Τα όσα ήρθαν στο φως πήραν μορφή και έγιναν εικόνα, με ειδική τεχνική επεξεργασία.


Φάνηκε ο δράστης να πλένει τα χέρια του και το μαχαίρι του εγκλήματος, να τα σκουπίζει με χαρτί υγείας και να το πετάει στην τουαλέτα. Παρουσιάστηκαν τα εντυπώματα παπουτσιών του δράστη αλλά και του συνεργού του πάνω στο αίμα των θυμάτων.


Το τηλεφωνικό κέντρο της εκπομπής αλλά και η ηλεκτρονική διεύθυνση του «Τούνελ», κυριολεκτικά πήραν φωτιά.


Τηλεθεατές σε ρόλο ερευνητών, άρχισαν να δίνουν πληροφορίες για μάρκες και να στέλνουν φωτογραφίες από σόλες παπουτσιών, που αντιστοιχούσαν στα σκίτσα που δημιουργήθηκαν μετά την επεξεργασία.

Βέβαια δεν είχαμε κάποιο αποτέλεσμα, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, αλλά σαν θέμα ήμασταν …άριστοι!

Όπως πάντα και μόνιμα για ….κακό!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here