Σέρρες: Στον κινηματογράφο Κρόνιο αυτή την εβδομάδα

Σέρρες: Στον κινηματογράφο Κρόνιο αυτή την εβδομάδα

Ψυχρά και Ανάποδα 2 – Φαντασία

Από τη Πέμπτη 28/11/19 έως τη Τετάρτη 4/12/19 προβάλλονται οι ταινίες ΨΥΧΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ 2 και ΦΑΝΤΑΣΙΑ:

ΨΥΧΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ 2

Προβολές: Καθημερινά μια προβολή στις 5.30  μ.μ.και Κυριακή στις 11.30 π.μ. μεταγλωττισμένη στα ελληνικά 

Σκηνοθεσία: Κρις Μπακ, Τζένιφερ Λι.

Ακούγονται οι φωνές των: Θανάση Κουρλαμπά, Πέτρου Δαμούλη, Κώστα Δαρλάση, Τάμτας,  Φοίβου Ριμένα, Δημήτρη Μαριζά, Χρήστου Συρίωτη, Βασίλη Μηλιού, Σίας Κοσκινά, Βάσιας Ζαχαροπούλου, Γιώργου Σκουφή, Πάνου Μουζουράκη.

Διάρκεια: 90 λεπτά. 

Κατηγορία: Κινούμενα σχεδια.

Χαρακτηρισμός: Κατάλληλο.

Περίληψη: Γιατί γεννήθηκε η Έλσα με μαγικές δυνάμεις; Μαζί με την Άννα, τον Κρίστοφ, τον Όλαφ και τον Σβεν, θα ξεκινήσει ένα επικίνδυνο και συναρπαστικό ταξίδι για να βρει την καταγωγή της και να σώσει για μία ακόμα φορά το βασίλειό της.

ΦΑΝΤΑΣΙΑ 

Προβολές: Καθημερινά δύο προβολές στις 8.00 μ.μ. και στις 10.00 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Αλέξης Καρδαράς.

Πρωταγωνιστούν: Ρένα Μόρφη, Στέλιος Μάϊνας, Γιάννης Στάνκογλου, Βίκυ Παπαδοπούλου, Άννα Καλαϊτζίδου, Γιάννης Νταλιάνης, Καλλιρρόη Μυριαγκού, Ανδρέας Νάτσιος, Κώστας Ανταλόπουλος, Αντίνοος Αλμπάνης, Βασίλης Βασιλάκης, Μαριάννα Δημητρίου, Γιώργος Καφετζόπουλος, Μαρία Αποστολακέα.

Διάρκεια: 90 λεπτά. 

Κατηγορία: Ερωτικό δράμα.

Χαρακτηρισμός: Κατάλληλο άνω των 12.

Περίληψη: Τοποθετημένη στις αρχές της δεκαετίας του ’90, και με τον συμβολικό τίτλο «Φαντασία», η τρίτη μεγάλου μήκους ταινία του Αλέξη Καρδαρά, είναι ένας ύμνος στον έρωτα, αλλά και ένας φόρος τιμής στον κόσμο του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού.

Το μοιραίο ερωτικό τρίγωνο ανάμεσα σε μία νεαρή τραγουδίστρια, τον μπουζουξή-μέντορά της και τον καταξιωμένο λαϊκό-ποπ τραγουδιστή της Αθηναϊκής νύχτας, πυροδοτεί τη δράση, καθώς το πάθος των πρωταγωνιστών κλιμακώνεται μέσα από επανεκτελέσεις τραγουδιών του Χιώτη, του Μητσάκη και του Μανίσαλη, αλλά και καινούρια τραγούδια συνυφασμένα με το ύφος της διασκέδασης εκείνης της εποχής. Μιας εποχής που αποτέλεσε σημείο καμπής της ελληνικής λαϊκής μουσικής κουλτούρας, αλλά και ενός ολόκληρου lifestyle.

Διαβάστε επίσης:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here