Η κούρσα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ μπήκε στην τελική ευθεία!

Στις Σέρρες ήδη μετά την επίσκεψη του κ. Καστανίδη, ήταν η σειρά του Ανδρέα Λοβέρδου να επισκεφτεί την πόλη μας, που υποσχέθηκε πως το κόμμα του θα έχει κυρίαρχο ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις

Με το ΚΙΝΑΛ να βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής το ερώτημα που πλανάτε είναι τι είναι αυτό που θα κρίνει την εκλογή της ηγεσίας του.

Μάλιστα στην επίσκεψή του στο Επιμελητήριο ο κ. Λοβέρδος δεσμεύτηκε για την ενδελεχή μελέτη όλων των προτάσεων που του κατατέθηκαν, ενώ ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Μαλλιαράς επισήμανε την αναγκαιότητα στήριξης του επιχειρηματικού κόσμου.

Θανάσης Μαλλιαράς προς Ανδρέα Λοβέρδο : «Πρέπει να στηριχθεί το επιχειρείν»

«Κάθε πολίτης που έρχεται για να μας ψηφίσει είναι για μας μια δημοκρατική γιορτή και κάθε πολίτης που έρχεται από άλλο κόμμα για να μας ψηφίσει είναι για μας μια δημοκρατική γιορτή.

Όταν το 2004 καθιερώσαμε την ανοικτή ψηφοφορία σε αυτό σκοπεύαμε, είπε ο κ. Λοβέρδος για να έρθουν πολίτες από άλλα κόμματα και να προσπαθήσουμε να τους κρατήσουμε στις τάξεις μας. Άρα καλοδεχούμενοι όλοι»

Αυτά είπε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης , υποσχόμενος υπερδιπλάσια εκλογική δύναμη σε περίπτωση δικής του εκλογής

Ο Ανδρέας Λοβέρδος επισκέφτηκε το Επιμελητήριο Σερρών

Την αναγκαιότητα στήριξης του επιχειρηματικού κόσμου με κάθε τρόπο από την κεντρική εξουσία επισήμανε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιος Μαλλιαράς στον υποψήφιο Πρόεδρο για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ και πρώην Υπουργό Ανδρέα Λοβέρδο , κατά τη διάρκεια σύσκεψης με τους παραγωγικούς φορείς που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Γεώργιος Χρηστίδης» του Επιμελητηρίου .

Ο κ. Αθανάσιος Μαλλιαράς αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Λοβέρδο στις επικείμενες εκλογές τον ευχαρίστησε για την επίσκεψη και του κατέθεσε εγγράφως όλες τις προτάσεις του Επιμελητηρίου Σερρών για την επιχειρηματική ανάπτυξη και οικονομική ανάκαμψη του νομού , μαζί με όλα τα στοιχεία που καταδεικνύουν τη δεινή οικονομική θέση στην οποία βρίσκονται οι Σέρρες τα τελευταία χρόνια.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου επισήμανε στο πρώην Υπουργό τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει το επιχειρείν, οι οποίες μάλιστα έχουν γιγαντωθεί λόγω της πανδημίας, και τόνισε την ανάγκη να υπάρξουν ουσιαστικές παρεμβάσεις ώστε η εικόνα να αντιστραφεί.

Επιπλέον, ενεχείρισε στον κ. Λοβέρδο μια στρατηγική μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων που έχει συνταχθεί από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ενώ δεν παρέλειψε να τον προσκαλέσει και στην επόμενη SEREXPO ενημερώνοντάς τον παράλληλα για το Επιχειρηματικό Κέντρο «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ» και τα σχέδια αξιοποίησής του από το Επιμελητήριο.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΣ Σωτήρης Κοτσαμπάς και η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών Κυριακή Μηλίγκα.

Ο κ. Κοτσαμπάς από την πλευρά του ενημέρωσε τον κ . Λοβέρδο για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν οι επαγγελματίες ώστε να επιβιώσουν ειδικά στην παρούσα χρονική συγκυρία με τα νέα μέτρα που έχουν ληφθεί από την κυβέρνηση, λόγω της πανδημίας και του κατέθεσε φάκελο με όλα τα αιτήματα των επαγγελματιών.

Από την πλευρά της η κ. Μηλίγκα επισήμανε τη σημαντική μείωση της αγοραστικής κίνησης και την ανάγκη να στηριχθεί ο εμπορικός κόσμος.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε η κ. Διαλεχτή Παυλάκη ως Ταμίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρεοπωλών και μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, η οποία αναφέρθηκε κυρίως σε ζητήματα αθέμιτου ανταγωνισμού που αντιμετωπίζει ο κλάδος των κρεοπωλών.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος αφού συνεχάρη το Επιμελητήριο για την άψογη διοργάνωση της σύσκεψης τόνισε πως σε όλη την περιοδεία του φροντίζει να έχει συναντήσεις με τα Επιμελητήρια, καθώς τα θεωρεί το κύτταρο της οικονομικής ζωής κάθε τόπου.

Επισήμανε πως γνωρίζει όλα τα προβλήματα των επιχειρήσεων και δεσμεύτηκε για την ενδελεχή μελέτη όλων των προτάσεων που του κατατέθηκαν.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου, Δημήτρης Γιαννάκης, ο Γενικός Γραμματέας, Γιώργος Ταΐρης, ο Οικονομικός Επόπτης, Θωμάς Τενεκετζής, ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων, Γιώργος Μήχος καθώς και μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών.

https://www.e-vima.gr/serraika-nea/paploma-verros-omospondia-sotos-raftika/