Σέρρες: Στο ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ από Πέμπτη 25/6/20 έως Κυριακη 28/6/20 προβάλλεται η ταινία: ΑΒΑΝΑ Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ & ΟΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΣ

ΑΒΑΝΑ Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ & ΟΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΣ

ΟΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΣ

Προβολές: Καθημερινά μια προβολή στις 9.30 μ.μ. 

Σκηνοθεσία: Ρεζί Ρουανσάρ.

Πρωταγωνιστούν: Μανώλης Μαυροματάκης, Λαμπέρ Ουιλσόν, Όλγα Κιριλένκο, Ρικάρντο Σκαμάρτσιο, Σίντσε Μπάμπετ Κνούντσεν, Εδουάρδο Νοριέγα, Άλεξ Λόθερ, Άννα Μαρία Στουρμ, Φρεντερίκ Σο, Μαρία Λέιτε, Σάρα Ζιροντό, Πάτρικ Μποσό.

Διάρκεια: 105 λεπτά.  

  Κατηγορία: Θρίλερ μυστηρίου.

Χαρακτηρισμός: Κατάλληλο άνω των 12.

Περίληψη:

Απομονωμένοι σε μια πολυτελή κατοικία, χωρίς καμία δυνατότητα επαφής με τον έξω κόσμο, 9 μεταφραστές μεταφράζουν το τελευταίο μέρος ενός εκ των μεγαλύτερων best seller της παγκόσμιας λογοτεχνίας.

Στο διαδίκτυο διαρρέουν οι 10 πρώτες σελίδες του βιβλίου και ένας εκβιαστής απειλεί να αποκαλύψει την συνέχεια αν δεν του δοθεί ένα εξωφρενικό ποσό.

Το ερώτημα που παραμένει είναι ένα: από πού ήρθε η διαρροή; Όλοι τους πλέον είναι ύποπτοι..

Από Δευτέρα 29/6/20 έως Τετάρτη 1/7/20 προβάλλεται η ταινία:

ΑΒΑΝΑ Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ

Προβολές: Καθημερινά μια προβολή στις 9.30 μ.μ. 

Σκηνοθεσία: Ολιβιέ Ασαγιάς.

Πρωταγωνιστούν: Πενέλοπε Κρουζ, Έδγαρ Ραμίρες, Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Άνα ντε Άρμας, Λεονάρντο Σμπαραγκλια, Βάγκνερ Μόουρα.

Διάρκεια: 125 λεπτά.  

  Κατηγορία: Κατασκοπικό θρίλερ.

Χαρακτηρισμός: Κατάλληλο άνω των 15.

Περίληψη: Αβάνα, αρχές της δεκαετίας του 1990.

Ο κουβανός πιλότος Ρενέ Γκονζάλες, κλέβει ένα αεροπλάνο και εγκαταλείπει την Κούβα αφήνοντας πίσω την αγαπημένη του σύζυγο και την κόρη του. Ξεκινάει μια νέα ζωή στο Μαϊάμι και σύντομα και άλλοι Κουβανοί τον ακολουθούν.

Όλοι μαζί συστήνουν ένα δίκτυο κατασκόπων με αποστολή να διεισδύσουν σε τρομοκρατικές οργανώσεις, υπεύθυνες για φονικά χτυπήματα στην Κούβα.

Διαβάστε επίσης για την έκθεση φωτογραφίας: