Σε Σέρρες και Θεσσαλονίκη: Ομόφωνη η εκλογή των γραμματέων στο ΠΑΣΟΚ

Τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022, πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία της Νομαρχιακής  Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Σερρών, η πρώτη συνεδρίαση της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής, όπου συγκροτήθηκε σε σώμα και ορίστηκαν οι υπεύθυνοι τομέων της.

Κατά τη διαδικασία, εξελέγησαν ομόφωνα όλοι οι υποψήφιοι, ενώ το  “παρών” στη διαδικασία έδωσαν και τα μέλη της Κ.Π.Ε. του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Αλεβιζάκη Χρυσούλα και Βαλταδώρου Κέλυ, όπως και το μέλος της Κ.Π.Ε. που είναι επίσης και μέλος της Ν.Ε. Σερρών Μακρή Νατάσα

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής μετά την ολοκλήρωση την οργανωτικής του δομής και  μέσω της διαδικασίας Αυτοοργάνωσης βγαίνει ξανά στην κοινωνία, ενωμένο, ανανεωμένο και δυνατό ώστε να χτίσει ξανά σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πολίτες.

Με συναινετικό τρόπο προέκυψε και η νέα σύνθεση της Νομαρχιακής Επιτροπής Α’ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ.

Η κυριαρχία και εκεί των στελεχών που πρόσκεινται στον πρόεδρο, είναι εμφανής, όμως φαίνεται πως και εκεί υπήρξε η απαραίτητη συμφωνία με τους άλλους «πόλους», έτσι ώστε να υπάρχει και η ανάλογη εκπροσώπηση στο ανώτατο κομματικό όργανο της εκλογικής περιφέρειας.

Ο νέος γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Α’ Θεσσαλονίκης είναι ο Ευριβιάδης Ελευθεριάδης, κάτι που ουσιαστικά είχε… προαναγγελθεί. 

Ο κ. Ελευθεριάδης, που ανήκει στη γενιά των σαραντάρηδων, θα είναι στο εξής ο επικεφαλής του κομματικού οργάνου και έλαβε 13 ψήφους υπέρ και μόλις δυο λευκά.