Η Συντονιστική Επιτροπή της Σιγής Εκφράζει την αρχική ικανοποίηση της για την ενεργοποίηση του Δήμου

Η Συντονιστική Επιτροπή της Σιγής σήμερα μάθαμε πως αποτελείτε από τους Απόστολο Μπαρμπούτη, Αγάπη Γεωργιάδου, Γιάννη Μυλωνόπουλο, Ολγα Αναγνωστίδου και Αλέξανδρο Στόϊκο.

Όλοι αυτοί ως εκπρόσωποι των κατοίκων της Σιγής με ανακοίνωσή τους εκφράζουν την αρχική ικανοποίηση της για την ενεργοποίηση του Δήμου κ την έναρξη κάποιων έργων  και εργασιών στην περιοχή Σιγής έστω προσωρινών και αποσπασματικών.

Οι ενέργειες των κατοίκων, μετά από την δημόσια ανάδειξη των διαχρονικών προβλημάτων της περιοχής (οδοστρωσία, ασφαλτοστρώσεις αποχετεύσεις λυμάτων και ομβρίων, πρόσβαση στα σχολεία, κοινόχρηστοι χώροι, πάρκα,αθλητικές εγκαταστάσεις κλπ) έχουν μία πρώτη ανταπόκριση.

Σκοπός είναι η περιοχή να αποκτήσει σε όλη της την έκταση, τις υποδομές που απαιτούνται και προγραμματίστηκαν από τον Δήμο με την ένταξη στο σχέδιο ώστε να υπάρχει αξιοπρεπής διαβίωση όμοια με τους υπόλοιπους κατοίκους της πόλης

Ως κάτοικοι της περιοχής παρακολουθούμε στενά την εκτέλεση των έργων και των εργασιών όσον αφορά την καλή εκτέλεση τους και φυσικά τον προγραμματισμό των επόμενων κινήσεων της δημοτικής αρχής για την περιοχή.

Είμαστε σταθερά ενωμένοι  στην άρση της υποβάθμισης της περιοχής και θα προβάλουμε τα προβλήματα μας για μια ομαλή διαβίωση με προοπτική την ενσωμάτωση μας στον σχεδιασμό της «έξυπνης πόλης¨» Θα παραμείνουμε ενωμένοι και προσηλωμένοι στους στόχους μας καθώς και έτοιμοι να επιδοκιμάσουμε κάθε κίνηση θετική προς αυτήν την κατεύθυνση.

Τέλος δηλώνουν πως θα παραμείνουνε ενωμένοι και προσηλωμένοι στους στόχους τους καθώς και έτοιμοι να επιδοκιμάσουν κάθε κίνηση θετική προς αυτήν την κατεύθυνση

Και να αποδοκιμάσουν κάθε αρνητικά θα πρόσθετα…

Σωστά;