Έγινε από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ η Διαδικτυακή Εκδήλωση – Γ.Σ. με θέμα: «Το Σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για την Οικονομία– Ανάπτυξη– Κοινωνική συνοχή».

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Σερρών, διοργάνωσε χθες μια Ανοικτή Διαδικτυακή Εκδήλωση – Γ.Σ. με θέμα, «Το Σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για την Οικονομία– Ανάπτυξη– Κοινωνική συνοχή».

Εισηγητής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Νίκος Σκορίνης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και στην εκδήλωση παρόντες ήταν ο Λευτέρης Αβραμάκης Βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ., ο κ. Κώστας Καρπουχτσής, υπεύθυνος της θεματικής επιτροπής της Ν.Ε. Σερρών για την ανάπτυξη και την οικονομία, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο συντονιστής της Ν.Ε Μιχάλης Καρτερός

Την εκδήλωση-συνέλευση διηύθυνε η Αγγελική Χαραλαμπίδου, συντονίστρια της Ο.Μ Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και μεταδόθηκε ζωντανά από το facebook του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών.

Μάλιστα οι εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, πριν αλλά και στη διάρκεια της εκδήλωσης, μπορούσαν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά ερωτήσεις, στο λογαριασμό της ΟΜ Σερρών, [email protected]

Φαίνεται πως τελικά είχε δίκιο ο φίλος μου ο apolitic, πως είναι απαραίτητη μια αναδιοργάνωση όλου του πολιτικού προσωπικού του Νομού μας.

Πάντως όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να μην το δείξουν είναι φανερό παντού πως στην πολιτική, οι φίλοι σου είναι ψεύτικοι, αλλά οι εχθροί σου … αληθινοί.

Σωστά;