Εξελέγη η νέα Ν.O του Σύριζα Σερρών: Πρώτος ο Καρπουχτσής, έξω η Σταμπουλή!

Πολλοί είπαν πως άρχισαν τα όργανα στο ΣΥΡΙΖΑ, άλλοι πάλι πως επικράτησαν οι μεν και όχι ότι επικράτησαν οι δε όμως η ουσία είναι πως εξελέγη η νέα Ν.Ο του Σύριζα Σερρών  το οποίο αποτελείται από 25 μέλη

Τα πρόσωπα με την σειρά που εκλέχτηκαν είναι :

1.Καρπουχτσής Κωνσταντίνος,

2. Σεβασλίδης Θεόδωρος,  

3. Καρτερός Μιχάλης,  

4. Λαζαρίδης Κορνήλιος,

5. Μπουρνάρης Θωμάς,  

6. Γραμπόβα Βίκυ,  

7. Μιχαηλίδου Κυριακή,  

8. Σαββίδου Ιορδάνα,  

9. Σαλαγκούδης Δημήτρης,

10. Στεργίου Ιωάννης,

11. Τσαμπάζης Αργύρης,  

12. Χαραλαμπίδου Παρθένα,

13. Αγγελακόπουλος Δημήτριος,

14. Αργυριάδης Νίκος,

15. Δουλγέρη Ευαγγελία,  

16. Ακριτίδης Θεόδωρος,  

17. Κηπουρού Μαριάνθη,  

18. Κούλικας Πέτρος,

19. Μοναστηρλής Δημήτριος,

20. Μπέτας Παναγιώτης,

21. Μακρίδου Ιωάννη Θηρεσία,

22. Τότας Γιώργος,

23. Χαραλαμπίδου Αγγέλα,  

24. Ματάκος Αθανάσιος

και  25η η κ. Χαρίτου Δήμητρα

Εκτός η Σταμπουλή και ο Λασπάς

Εκ του αποτελέσματος φαίνεται πως δεν εξελέγη η πρώην βουλεύτρια κ. Αφροδίτη Σταμπουλή , αλλά και ο πρώην υποψήφιος βουλευτής κ Αναστάσιος Λασπάς.

Πάντως στην διαδικασία ψήφισαν 122 εκλέκτορες, ενώ οι υποψήφιοι ήταν 38

Το ότι δεν κατάφερε να εκλεγεί βέβαια η κ. Σταμπουλή, φαίνεται πως κάτι δεν πρέπει να έκανε καλά στην διάρκεια της διπλής θητείας της στο Ελληνικό κοινοβούλιο.

Αλλά και τοπικά δεν φαίνεται να τα πηγαίνει καλά, καθώς πήρε όλους κι όλους 18 ψήφους, καταλαμβάνοντας την 29η θέση, ενώ και ο κ. Λασπάς πήρε όλους κι όλους 21 ψήφους καταλαμβάνοντας την 28η θέση!

Ήρθε η ανανέωση στο ΣΥΡΙΖΑ;

Αν δείτε βέβαια τα ονόματα που εξελέγησαν θα διαπιστώσετε μια τεράστια ανανέωση τόσο σε πρόσωπα, όσο και σε πολιτική προέλευση!

Λίγα τα ενεργά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο ΣΥΡΙΖΑ Σερρών

Πάντως τα πρώην ενεργά μέλη του ΠΑΣΟΚ είναι ελάχιστα, ενώ είναι πολλά και άξια κάποια από τα στελέχη που ενώ δραστηριοποιήθηκαν για πρώτη φορά, πήραν το βάπτισμα του πυρός με την συμμετοχή τους στην Ν.Ο. του κόμματος στο οποίο εντάχθηκαν.

Τα επόμενα βήματα για τη ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Σερρών

Αυτά τα μέλη που εξελέγησαν θα προχωρήσουν στην εκλογή του νέου γραμματέα, αλλά θεωρείται δεδομένη και η συμμετοχή τους στο συνέδριο του κόμματος, όποτε κι αν γίνει αυτό.

Επίσης έχω την άποψη πως αυτή η διευρυμένη Ν.Ο. είναι πιο κοντά στην κοινωνία, καθώς δεν συμμετέχουν σε αυτή, μόνο δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι…

Τρίζουν οι καρέκλες ;

Όσο για τα πρόσωπα που στηρίχθηκαν από την προηγούμενη οργάνωση στο παρελθόν, ήδη με την σημερινή σύνθεση, βλέπουν την καρέκλα τους να τρίζει, μιας και στο μέλλον δύσκολα να ξανα- πάρουν το χρίσμα…

Ή έχω άδικο;

Όσο για τους κερδισμένους, έχω την αίσθηση πως θα παραμείνουν κερδισμένοι αν καταφέρουν να συγκεράσουν απόψεις και όχι αν συγκρουστούν με το όποιο παρελθόν…

Άλλωστε οι κερδισμένοι είναι πάντα αυτοί που προσβλέπουν στο … μέλλον!