Τρεις Σομαλοί συνελήφθησαν, στα Νέα Κερδύλια Σερρών μετά από καταδίωξη!

Τρεις αλλοδαποί από τη Σομαλία συνελήφθησαν, χθες, κοντά στα Νέα Κερδύλια, Σερρών, μετά από καταδίωξη.

Από ότι φαίνεται και οι τρεις κατάφεραν να περάσουν από τον Έβρο και μάλιστα το τελευταίο δεκαήμερο

Ειδικότερα προχθές το πρωί από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, εντοπίσθηκε αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου προ του επικείμενου αστυνομικού ελέγχου, ανέπτυξε ταχύτητα και το εγκατέλειψε και μάλιστα έξω από το δρόμο.

Στην συνέχεια βέβαια ο οδηγός εξαφανίστηκε, αφήνοντας πίσω του το όχημα και τους τρεις Σομαλούς, οι οποίοι επέβαιναν σε αυτό και στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων που φυσικά συνελήφθησαν.

Πάντως από τις αστυνομικές αρχές ακόμα αναζητούνται τόσο ο οδηγός όσο και οι δύο συνεργοί του, οι οποίοι επέβαιναν στο όχημα.

Σε βάρος των συλληφθέντων βεβαιώθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα, για παραβίαση των μέτρων για την αποφυγή και τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών και ακόμα δεν μάθαμε αν και πότε οι συλληφθέντες θα μεταφερθούν στο Κλειδί Σιντικής, από το οποίο όπως καταλαβαίνεται θα βγουν έξω και θα κυκλοφορούν …ανενόχλητοι!

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω την στωικότητα με την οποία δουλεύουν οι αστυνομικοί που την μία μέρα συλλαμβάνουν έναν όποιο παράνομο και την επομένη τον βλέπουν μπροστά τους να σουλατσάρει σαν ..κύριος!

Διαβάστε εδώ «Κυκλοφορούν ελεύθεροι Σομαλοί στο Νέο Πετρίτσι και στο Σιδηρόκαστρο Σερρών;»

Διαβάστε επίσης εδώ για το άνοιγμα των εκκλησιών στις Σέρρες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here