Σπήλαιο Αλιστράτης: βραβείο ως εξαιρετικό αξιοθέατο (Travellers’ Choice)


Το Tripadvisor απένειμε στο Σπήλαιο Αλιστράτης το βραβείο Travellers’ Choice για το έτος 2020 (πρώην πιστοποιητικό διάκρισης). 

Η απονομή του βραβείου αφορά σε αξιοθέατα που λαμβάνουν με συνέπεια εξαιρετικές κριτικές από τους ταξιδιώτες και κατατάσσονται εντός του κορυφαίου 10% των επιχειρήσεων στο Tripadvisor

Πρόκειται για μία ιδιαίτερα σημαντική διάκριση, αφού αποτυπώνονται η άποψη και οι εντυπώσεις των επισκεπτών. 

Και εφόσον μιλάει ο λαός… 

Όλα τα άλλα ..περισσεύουν! 

Βέβαια στο Δήμο Νέας Ζίχνης βρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Σπυρόπουλος όπως και Διευθύντρια του του πρωθυπουργικού γραφείου Θεσσαλονίκης κ. Αντωνίου Μαρία. 

Ο Δήμαρχος Νέας Ζίχνης Παντελής Μπόζης δήλωσε για την επίσκεψη 

«Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχτηκα χθες, στο Δημαρχείο Νέας Ζίχνης, την Διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου Θεσσαλονίκης κ. Αντωνίου Μαρία, συνοδευόμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών 

κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλο. 

Μας δόθηκε η ευκαιρία να εκθέσουμε τα προβλήματα που απασχολούν το Δήμο μας και τις δυνατότητες ανάπτυξης και τουριστικής προβολής της περιοχής μας, θέτοντας έτσι τις βάσεις για μια γόνιμη συνεργασία, απευθείας με το γραφείο του πρωθυπουργού. 

Ακολούθησε επίσκεψη στο Σπήλαιο της Αλιστράτης, καθώς και στο φαράγγι του Αγγίτη, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους επισκέπτες μας»

Διαβάστε επίσης για τον Αλέξανδρο Χρυσάφη: