Παναγιώτης Σπυρόπουλος: Κανονικά θα γίνουν οι παρελάσεις

Κανονικά θα γίνουν αύριο οι παρελάσεις σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλο, μόνο που όπως αποφασίστηκε στην σύσκεψη με όλους τους αρμόδιους φορείς, είναι αναγκαίο να φοράνε μάσκα όλοι  όσοι παρακολουθήσουν την παρέλαση.

Όσο για τα παιδιά για να μην βρεθούν το ένα δίπλα στο άλλο , θα παρελάσουν μόνο 32 με 36 παιδιά από κάθε σχολείο, όπως και από τμήματα πολιτιστικών Συλλόγων και τα τμήματα του Στρατού.

Όσο για τα κρούσματα προβλέπεται να αυξηθούν λίγο ακόμα σύμφωνα με την πρόεδρο της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας-Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), Ματίνα Παγώνη.

Φυσικά ο αριθμός των θανάτων λόγω Covid  έχει μειωθεί το τελευταίο διάστημα, ωστόσο εφόσον οι θάνατοι καταγράφουν διψήφιο αριθμό, θεωρείται ότι παραμένουν υψηλά. 

Όσο για το πιστοποιητικό εμβολιασμού, η κ. Παγώνη επισήμανε ότι η Επιτροπή πρέπει να πάει βήμα- βήμα, καθώς η άρση της υποχρέωσης της μάσκας σε συνδυασμό με την Καθαρά Δευτέρα, οδήγησε σε αύξηση των κρουσμάτων. 

Ανέφερε όμως η ίδια πως ο κόσμος δεν πρέπει να πάει στις παρελάσεις, ενώ εκτίμησε ότι το Πάσχα φέτος θα είναι καλύτερο και θα μπορέσουν οι πολίτες να πάνε στα χωριά τους. 

Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι οι μάσκες δεν θα βγουν ούτε το Πάσχα!

Είδατε πόσο κράτησαν φέτος οι …αποκριές;

Πάνω από ένα …εξάμηνο!