Σπυρόπουλος και Μπαλαξής φέρνουν αναισθησιολόγους στο Νοσοκομείο Σερρών

Χωρίς επείγοντα χειρουργεία λόγω έλλειψης αναισθησιολόγων έχει μείνει το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών όπως καταγγέλλει με γραπτή ανακοίνωση της Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών του Νοσοκομείου Σερρών.

Το Δ.Σ. της ΕΝΙΝΣ ζητά “να μονιμοποιηθεί άμεσα, χωρίς όρους και προϋποθέσεις η Επικουρική Αναισθησιολόγος, που υπηρετεί ήδη 6 χρόνια ως συμβασιούχος και να προκηρυχθούν σήμερα, 3 θέσεις Αναισθησιολόγων, ώστε τους επόμενους μήνες στο Νοσοκομείο να υπηρετούν 6 μόνιμοι Αναισθησιολόγοι και να αρχίσει ο προγραμματισμός για την προκήρυξη και των υπόλοιπων 6 θέσεων Αναισθησιολόγων”

Παρέμβαση έκαναν στην Βουλή και οι βουλευτές του ΚΚΕ, Δελής Γιάννης και Στολτίδης Λεωνίδας με την οποία αιτείται να μονιμοποιηθεί άμεσα η επικουρική αναισθησιολόγος

Μάλιστα για το θέμα έκαναν παρέμβαση στην Βουλή και οι βουλευτές του ΚΚΕ, Δελής Γιάννης και Στολτίδης Λεωνίδας με την οποία αιτείται να μονιμοποιηθεί άμεσα η επικουρική αναισθησιολόγος, που υπηρετεί ήδη 6 χρόνια ως συμβασιούχος στο Νοσοκομείο και να γίνουν επιπλέον μόνιμες προσλήψεις αναισθησιολόγων για την πλήρη στελέχωσή του.

Πάντως ήδη αποφασίστηκε από 1ης Ιουνίου το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών να ενισχυθεί με την απόσπαση τριών (3) Ιατρών Αναισθησιολόγων από άλλα Νοσοκομεία, προκειμένου να αντιμετωπισθεί το οξύ πρόβλημα λειτουργίας του και οι αποσπάσεις αυτές να διαρκέσουν μέχρι την πρόσληψη μονίμων Ιατρών Αναισθησιολόγων.

Μια λύση που εισηγήθηκε ο Μπαλαξής, εγκρίθηκε από τον Σπυρόπουλο, σπρώχτηκε από τον Τζιτζικώστα και εξασφαλίστηκε από τον Τσιλικάκη, τον Διοικητή της 4ης Υ.ΠΕ

Να υποθέσω πως όλα αυτά έγιναν στα …εγκαίνια;

Διαβάστε επίσης για τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο: