Στέφανος Φωτιάδης «Αλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του Αλλιώς..»

Ποτέ δεν περίμενα να γράψω πέντε λόγια για υποψήφιους και ουσιαστικά να δώσω πέντε-δέκα «φαβορί» στον προεκλογικό στίβο των Δημοτικών Εκλογών και μάλιστα σε μία μόνο παράταξη και να βρεθώ με εκατό κλήσεις στο κινητό μου και μάλιστα από κάθε είδους υποψήφιο, από φίλους τους και φίλους μου και από μάνες και γυναίκες γνωστών μου….

Μα είναι δυνατόν να χωράνε όλοι σε μια λίστα;

Και μάλιστα να είναι η λίστα των «φαβορί» των εκλογών;

Θα μου πείτε η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας έκανε πολλά χρόνια να βρει ένας υποψήφιο που να μπορεί να κερδίσει το Δήμο Σερρών και ίσως και πάλι να μπούμε στην εναλλάξ παρουσία των δεξιόστροφων και αριστερόστροφων σχημάτων στο Δήμο μας.

Αλλά να έχουμε είκοσι φαβορί για δέκα θέσεις δεν γίνεται.

Όσο για έναν από τους έτερους διεκδικητές του Δήμου Σερρών, μετά από δύο και μάλιστα συνεχόμενες ήττες αποφάσισε ότι αυτό που του έφταιγε ήταν το όνομα του συνδυασμού!

Τι να κάνει λοιπόν αποφάσισε να καταργήσει το όνομα «Δυναμική Πορεία Ανάπτυξης» και να το κάνει ΣΕΡΡΑΣ, λες και το ράσο κάνει τον Παπά και όχι ο Παπάς το …ράσο!

Μάλιστα για να μας ενημερώσει για την αλλαγή της ονομασίας του συνδυασμού έδωσε και συνέντευξη τύπου!

Στην νέα επικαιροποιημένη ιδρυτική διακήρυξη της παράταξης του βεβαίως και κυριαρχεί το τρίπτυχο Αλήθεια , Αξιοπρέπεια και Ελπίδα!

Στα λόγια όμως γιατί η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν είδα σε εννιακόσιες λέξεις να μην υπάρχει ούτε μια ουσιαστική προεκλογική δέσμευση, ούτε ένα ίχνος αυτοκριτικής για την μηδενιστική αντιπολιτευτική πολιτική όλων των προηγούμενων ετών,

πράγμα που δείχνει αν μη τι άλλο έλλειψη αξιοπρέπειας και όπως είναι φυσικό καμιά ελπίδα να μετατραπεί το τίποτα … σε κάτι!

Προφανώς δεν κατάλαβε ο άνθρωπος ότι «Φινίτο λα μούζικα, πασάτο λα φιέστα” και προσέξτε fiesta και όχι festa, ή όπως λέει o θυμόσοφος λαός …«πίσω έχει η αχλάδα την ουρά»!

Σωστά;

Ε.Β

Διαβάστε τι έγινε με τα φαβορί και τα αουτσάιντερ εδώ..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here