Στεφάνου , Ρίζος, Πάνου: ευχαριστούν τον Χρυσάφη ..ξέχασαν τον Μπόζη!

Για τα 450 tablet η Ελευθερία Πάνου, Ο Πασχάλης Στεφάνου και ο Στέλιος Ρίζος ευχαρίστησαν το Δήμαρχο Σερρών κ. Χρυσάφη

Μεγάλη σημασία έχει η ευχαριστία που έκανε η κ. Πάνου Ελευθερία στο Δήμο Σερρών που σύμφωνα με την ίδια στηρίζει την εκπαιδευτική κοινότητα και φροντίζει για αυτά που έπρεπε το Υπ. Παιδείας να φροντίσει για εμάς πριν από εμάς!

Σαφώς και είναι σημαντικότερος ο δανεισμός 450 tablet από τα οποία περίπου 170 σε σχολεία της ΔΔΕ ΣΕΡΡΩΝ, οι κάρτες σύνδεσης σε όσες οικογένειες δεν διαθέτουν internet, και η νέα παραγγελία για μάσκες.

Επιπλέον, εδώ και λίγες μέρες έχουν ξεκινήσει rapid tests στους εκπαιδευτικούς των ειδικών σχολείων, εφόσον το επιθυμούν, όπως επίσης και τοποθετήθηκαν στήλες θερμομέτρησης σε μεγάλα συγκροτήματα και διατέθηκαν ηλεκτρονικά θερμόμετρα.

Τα ίδια είπε και ο Πασχάλης Στεφάνου που έδωσε συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Σερρών που ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε.Σερρών να διανείμει δωρεάν τάμπλετ ώστε κανένας μαθητής του Δήμου Σερρών να μείνει εκτός τηλεκπαίδευσης.

Δείχνει την ευαισθησία που έχει να μην υπάρχουν ανισότητες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον συνάδελφο Αντιδήμαρχο Παιδείας Σιαμάγκα Δημήτρη που τρέχει γρήγορα τη διαδικασία!

Στο ίδιο μήκος κινήθηκε και ο Στέλιος Ρίζος Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις Σέρρες που δήλωσε και αυτός ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Η εκπαίδευση του Νομού λησμόνησε τον Μπόζη στην Ν.Ζίχνη;

Θα συμπληρώσω πως είναι απαραίτητες και από τους εκπαιδευτικούς μας οι ευχαριστίες και προς τον δήμαρχο Νέας Ζίχνης, Παντελή Μπόζη.

ο κ. Μπόζης επίσης προέβη στην προμήθεια tablets για τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Νέας Ζίχνης, έτσι ώστε κανένας μαθητής να μην μείνει μακριά από την εκπαιδευτική διαδικασία της τηλεκπαίδευσης,

χρήματα που βρέθηκαν από αυτά που έδωσε η Πολιτεία για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊου…

Σωστά;