Στυλιανός Ρίζος: Ευχαριστώ τον κ. Καραμανλή!-Αίσιο τέλος στην κατά παρέκκλιση έγκριση λειτουργίας των ολιγομελών τμημάτων

Ο Διευθυντής της Δ.Δ.Ε Σερρών κ. Στυλιανός Ρίζος με ανακοίνωσή του ευχαριστεί από καρδιάς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή που άμεσα στήριξε το αίτημα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΣΕΡΡΩΝ προς το Υπουργείο Παιδείας και είχαμε αίσιο τέλος στην κατά παρέκκλιση έγκριση λειτουργίας των ολιγομελών τμημάτων ομάδων μαθημάτων των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων.

Η λειτουργία των ολιγομελών τμημάτων υφίσταται για να εξυπηρετήσει κυρίως τα σχολεία της επαρχίας, λόγω της δύσκολης γεωγραφικής δομής και του ανάγλυφου της πατρίδας μας.

Συγκεκριμένα, στηρίχτηκαν περιφερειακά ιστορικά Λύκεια της Περιφερειακής ενότητας Σερρών (ΓΕΛ Σιδηροκάστρου, Νέας Ζίχνης, Νέου Σκοπού, Πεντάπολης, Προβατά, Σκουτάρεως αλλά και όλα τα ΕΠΑΛ) που δέχονται μαθητές από πολλά χωριά. Η εύρυθμη λειτουργία τους είναι πρώτο μέλημά μας, γιατί αφορά στην μόρφωση των παιδιών μας και στην απρόσκοπτη προσήλωση όλων μας σε αυτή.

Επίσης ευχαριστώ όλους όσοι ενδιαφέρθηκαν, Βουλευτές και Δημάρχους, για την στήριξη του αιτήματός μας.