Εκδήλωση «Στολίζω την πόλη μου»: Παρόν το Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο Σερρών

Οι μαθητές από το 21ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους έδωσαν τις πιο όμορφες ευχές για τα φετινά Χριστούγεννα στη δράση που πραγματοποίησε ο Δήμος Σερρών με θέμα » Στολίζω την πόλη μου»! Μικροί και μεγάλοι μαθητές στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και έδωσαν αυθεντικές, αληθινές ευχές που όλοι έχουμε ανάγκη

Μαζί φυσικά βρέθηκε και το Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο Σερρών καθώς η αντίστροφη μέτρηση για τις γιορτές των Χριστουγέννων έχει ξεκινήσει και η πόλη μας φόρεσε τη γιορτινή της ενδυμασία.

Το Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο Σερρών ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα της Κ.Ε.ΔΗ.Σ και της Αντιδημαρχίας Παιδείας του Δήμου Σερρών συνέδραμε και φέτος αναλαμβάνοντας τον στολισμό ενός εκ των πενήντα χριστουγεννιάτικων δέντρων της οδού Κ. Καραμανλή, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο τη δράση «Στολίζω την πόλη μου».

Οι μαθητές και μαθήτριες της Α’ τάξης Γυμνασίου, με μεράκι και φαντασία, δημιούργησαν προσωπικά χριστουγεννιάτικα στολίδια, με τα οποία στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο χαρίζοντας σε όλους χαμόγελα και εορταστική διάθεση.

Το Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο Σερρών εύχεται σε όλους Καλά Χριστούγεννα και μια νέα χρονιά γεμάτη με υγεία, αγάπη και αλληλεγγύη!

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά !