Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΥΑ Σερρών: Συγχαρητήρια στη Φιλιώ Σαραντίδου

Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΥΑ Σερρών: Συγχαρητήρια στη Φιλιώ Σαραντίδου

Το  Σωματείο Εργαζομένων της  ΔΕΥΑΣ αναφέρει με ανακοίνωση του πώς «δίνει αγώνες για την διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα  του κοινωνικού αγαθού του νερού και την αποτροπή της εμπορευματοποίησής του. 

Αγωνίζεται επίσης  για την  κάλυψη  των απαραίτητων για το σκοπό αυτό θέσεων εργαζομένων, καθώς και για την επαρκή  εκπαίδευση και κοινωνική μόρφωση  των συναδέλφων και συναδελφισσών».

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο το σωματείο θεωρεί σημαντικό το  γεγονός οτι ένα μέλος του  σωματείου, η  Σαραντίδου Φιλιώ, έδωσε με επιτυχία τον προσωπικό της αγώνα στο τομέα της εκπαίδευσης,  ολοκληρώνοντας τις σπουδές της στη Σχολή  Ανθρωπιστικών  και Κοινωνικών Επιστημών του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Κύπρου – Πτυχίο Σπουδών στον Ελληνικό Πολιτισμό (Ιστορία – Αρχαιολογία ).

Η κ. Σαραντίδου θα βραβευθεί  από την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, πράγμα που χαροποιεί ιδιαίτερα το σωματείο της ΔΕΥΑΣ, «επειδή ακριβώς θεωρούμε ότι το ανθρώπινο δυναμικό μας ενδυναμώνεται και  εμψυχώνεται. 

Κάθε μάχη που κερδίζεται  από ένα μέλος του σωματείου μας  αποτελεί κέρδος για όλους και όλες μας» αναφέρει καταληκτικά το  ΔΣ του σωματείου  Εργαζομένων  ΔΕΥΑΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here