Π.Ε Σερρών: Περισσότερα από 12 σχολεία αποκτούν νέο εξοπλισμό!

Συνεχίζεται η ενίσχυση των σχολικών μονάδων της Π.Ε Σερρών με τον απαραίτητο εξοπλισμό μετά την επίσκεψη Καραμανλή – ΚΤΥΠ στο Νομό Σερρών.

Ο απαραίτητος εξοπλισμός που έχει χρόνια να ανανεωθεί έρχεται διαμέσου του εποπτευόμενου φορέα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, τις Κτιριακές Υποδομές (ΚΤΥΠ) όπως αναφέρει ο Ιωάννης Χατζόπουλος.

Η ΚΤΥΠ σε συνεργασία πάντα με την εκπαιδευτική κοινότητα , τους διευθυντές των σχολικών μονάδων και κυρίως τους προϊσταμένους της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Διεύθυνσης Σερρών φτάνει στην ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης ενίσχυσης με νέο υλικοτεχνικό εξοπλισμό για τα σχολεία του Νομού Σερρών.

Υπενθυμίζουμε πώς η πρώτη φάση υλοποιήθηκε πριν ένα περίπου μήνα και είχε συμπεριλάβει τις σχολικές μονάδες του Δήμου Σερρών , του Δήμου Εμμανουήλ Παππά και του Δήμου Νέας Ζίχνης κατόπιν φυσικά ολοκληρωμένων προτάσεων.

Π.Ε Σερρών: Ξεκινάει η δεύτερη φάση ενίσχυσης των σχολικών μονάδων!

Τις προσεχείς ημέρες ακολουθεί η δεύτερη φάση για την κατά το δυνατόν βέλτιστη εξοπλιστική κάλυψη των σχολικών μονάδων του νομού μας, με τα διαθέσιμα υλικά της ΚΤΥΠ ΑΕ , σύμφωνα με τα αιτήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Αυτά είναι καινούργια :

  • θρανία,
  • καθίσματα μαθητών, εκπαιδευτικών και εκδηλώσεων,
  • καινούργιες βιβλιοθήκες,
  • γραφεία,
  • κασετίνες παιδαγωγικού υλικού,
  • παιχνίδια μαθηματικής σκέψης,
  • πίνακες μαρκαδόρου καθώς και ανταλλακτικά υλικά.

Τα σχολεία τα οποία ενισχύονται αύριο Παρασκευή και την Δευτέρα μετά την υποβολή και έγκριση των σχετικών αιτημάτων είναι :

το 1ο Γυμνάσιο Σερρών , το 3ο Γυμνάσιο Σερρών , το Δημοτικό Άγκιστρου , το Δημοτικό Μαυροθάλασσας , το Δημοτικό Ροδολίβους , το Γυμνάσιο Αλιστράτης , το Λύκειο Κάτω Ποροϊων, το 4ο Λύκειο Σερρών και το ΕΠΑΛ Νιγρίτας.

Πάντα σε συνεργασία με όλους τους φορείς με σταθερή προσήλωση στην αρτιότερη δυνατή κάλυψη των εξοπλιστικών αναγκών των σχολείων της ΠΕ Σερρών.

Τα είδη προς παραλαβή για τα σχολεία της ΠΕ Σερρών έρχονται μετά την αξιολόγηση των αιτημάτων από τη ΚΤΥΠ ώστε να διευκολύνουν την υλοποίηση των μαθημάτων, και να ενισχύσουν την την εκπαιδευτική διαδικασία μέσα σε μια δύσκολη περίοδο για την χώρα και το Νομό μας.

Σωστά;

Διαβάστε επίσης εδώ για το Κώστα Καραμανλή