Σύλλογος εκπαιδευτικών Εμμανουήλ Παπάς: Τίμησε τους συναδέλφους/σσες που συνταξιοδοτήθηκαν το 2020/21

Αναμνηστική τιμητική πλακέτα για την σχεδόν 40χρονη παρουσία του στην εκπαίδευση, από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Σερρών,  ο «Εμμανουήλ Παπάς» , έλαβε τη Πέμπτη και ο εκπαιδευτικός Παναγιώτης Δράτσιος στην όμορφη εκδήλωση που πραγματοποίησε ο σύλλογος για να τιμήσει τους συνταξιούχους εκπαιδευτικούς του Νομού Σερρών.

Ο κ. Δράτσιος εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλους τους συντελεστές  για την τιμή αν και θεωρεί πώς «Το καλύτερο «παράσημο» του το χάρισαν οι εκατοντάδες μαθητές του με τις επιτυχίες τους στην ακαδημαϊκή τους καριέρα,  αλλά και ως πολίτες,  κάνοντάς τον υπερήφανο αφού έβαλα το δικό μου λιθαράκι, όπως λεει και ο ίδιος.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Εμμανουήλ Παπάς κ. Πασχάλης Στεφάνου αναφέρει πώς σε κλίμα συγκίνησης και υπερηφάνειας ο Σύλλογος τίμησε τους συναδέλφους/σσες που συνταξιοδοτήθηκαν το 2020/21.

Φυσικά δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στον Σερραίο καθηγητή του ΑΠΘ Ζάχο Δημήτρη για την ομιλία του καθώς και στους συναδέλφους που κατέκλυσαν την αίθουσα και τίμησαν με την παρουσία τους το σύλλογο.

«Υπερηφάνεια για τον κλάδο» αναφέρει ο κ. Στεφάνου

Βέβαια εγώ θα πω περηφάνια και για την πρωτοβουλία της εκδήλωσης καθώς όπως έλεγε και ο Μέγιστος Καζαντζάκης

Το πρώτο σου χρέος, εκτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. 

Το δεύτερο, να φωτίσεις την ορμή τους και να συνεχίσεις το έργο τους. 

Το τρίτο σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει…