Ο Σύλλογος Φίλων Δημόσιας Βιβλιοθήκης Σερρών κάνει εκλογές στις 21 Οκτωβρίου

Ο Σύλλογος Φίλων Δημόσιας Βιβλιοθήκης Σερρών κάνει εκλογές στις 21 Οκτωβρίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Δημόσιας Βιβλιοθήκης Σερρών, προχωρά σε Εκλογικές Διαδικασίες για την ανάδειξη νέων Οργάνων Διοίκησης του Συλλόγου (Διοικητικό Συμβούλιο & Ελεγκτική Επιτροπή).

        Οι εκλογές του Συλλόγου θα πραγματοποιηθούν στις 21 Οκτωβρίου 2019 ημέρα Δευτέρα από τις 18:00 μέχρι τις 21:00 στην είσοδο του αμφιθεάτρου της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Σερρών, πριν απ’ την εκδήλωση «Τι είναι Ευτυχία» στο πλαίσιο ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗΣΤαξίδι σε θέματα σύγχρονου κοινωνικού προβληματισμού και με Εισηγήτρια την Ψυχολόγο – Ψυχοθεραπεύτρια κα Φωτεινή Τσουκνίδα Ανθουλάκη.

        Υποψηφιότητες θα δεχθεί ο σύλλογος μέχρι τις 14 Οκτωβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και  ώρα 20:00 στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Σερρών.

Όσοι θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα για τα Όργανα Διοίκησης, μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση υποψηφιότητας και να την υποβάλλουν στην κα Ντίνα Τρέντου υπάλληλο της βιβλιοθήκης ή στα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

        Στις εκλογές μπορούν να πάρουν μέρος όλα τα Μέλη που είναι οικονομικά τακτοποιημένα τουλάχιστον για το 2018 και όσα γραφτούν μέχρι και την ημέρα των εκλογών και τακτοποιηθούν οικονομικά.

        Με απόφασή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου προκειμένου να διευκολύνει την οικονομική τακτοποίηση των Μελών, αποφάσισε τη διαγραφή συνδρομών που δεν καταβλήθηκαν μέχρι και το έτος 2016.

Σας καλούμε να πάρετε μέρος στις εκλογές της 21ης Οκτωβρίου 2019, για να δώσουμε με την συμμετοχή μας στη νέα Διοίκηση του Συλλόγου, τη δύναμη που χρειάζεται τα επόμενα τρία χρόνια, να εργασθεί για την πραγματοποίηση των στόχων του.

Με επιστολή του το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο ευχαριστεί τα μέλη του για την στήριξη

Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξης:

Αξιότιμα Μέλη και Φίλοι του Συλλόγου.

Εμείς το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Δημόσιας Βιβλιοθήκης Σερρών, αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε για την στήριξη του έργου που επιτελέσαμε στα τρία χρόνια της θητείας μας.

Ελπίζουμε ότι η ποιότητα των εκδηλώσεων που πραγματοποιήσαμε την τριετία της θητείας μας, κάλυψε τις προσδοκίες σας, λαμβανομένου βεβαίως υπόψη του πλαισίου των αντικειμενικών δυνατοτήτων μέσα στα οποία κινούμαστε.

Η ομόφωνη έγκριση των πεπραγμένων στις ετήσιες Γενικές Συνελεύσεις, μας δίνει το δικαίωμα να θεωρούμε ότι το έργο μας χαρακτηρίζεται εκ μέρους ως θετικό.

Η κινηματογραφική Λέσχη, οι κινηματογραφημένες προβολές των σπουδαιότερων  και μοναδικών έργων Όπερας, Μπαλέτου, Φολκλόρ, του διεθνούς ρεπερτορίου με εκπληκτικούς ερμηνευτές, διάσημους μαέστρους, θρυλικές θεατρικές σκηνές και οι διαλέξεις με γενικό τίτλο «ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ», έχουν κερδίσει την αναγνώριση και παρακολουθήθηκαν από πάρα πολλούς Φίλους του Συλλόγου και της Βιβλιοθήκης.

Όλες οι παραπάνω πολιτιστικές δράσεις και οι νέες για τη φετινή περίοδο, πιστεύουμε ότι είναι η απάντηση μας στις προσδοκίες σας.

Επειδή όμως όλο αυτό το έργο που επιτελούμε και σας παρουσιάζουμε, ουσιαστικά στηρίζεται μόνο στην ετήσια συνδρομή των Μελών του Συλλόγου, που είναι εντελώς συμβολική (10€ ετησίως), αλλά τόσο αναγκαία για τη διοργάνωση όλων των εκδηλώσεων, την εκτύπωση των προγραμμάτων, αφισών, την αποστολή μηνυμάτων SMS, την κάλυψη αναγκών της Βιβλιοθήκης κλπ, για το λόγο αυτό σας παρακαλούμε για την οικονομική σας τακτοποίηση.

Επίσης η προτροπή προς τους φίλους σας για την εγγραφή τους ως Μέλη στο Σύλλογό μας, εφόσον θέλουν να στηρίξουν με τη συμμετοχή τους την προσπάθειά μας, είναι πάντα ευπρόσδεκτη.

Αιτήσεις εγγραφής μπορείτε να βρείτε στον προθάλαμο του αμφιθεάτρου της Δημόσιας Βιβλιοθήκης «Γεώργιος Καφταντζής» κατά τη ημέρα των εκλογών, στη Γραμματεία της Βιβλιοθήκης (κα Ντίνα Τρέντου), αλλά και σε όλες τις εκδηλώσεις μας στην είσοδο του Αμφιθεάτρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here