Εμπορικός Σύλλογος Ν. Σερρών: Η πρώτη «Λευκή Νύχτα» στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία

Την 1η ΛΕΥΚΗ ΝΎΧΤΑ διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Ν Σερρών, την Παρασκευή 27 /12/2019 με παράταση ωραρίου από τις 21:00 έως 24:00. 

     Από νωρίς το πρωί η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών με τα μέλη, τους εθελοντές και τις υπηρεσίες του Δήμου Σερρών και της ΚΕΔΗΣ,  φρόντισαν να ετοιμάσουν και να διαμορφώσουν τα περίπτερα που τους διατέθηκαν επί της οδού «Κωνσταντίνος Καραμανλής» για να υποδεχθούν τον κόσμο. 

     Με αφίσες και φυλλάδια ενημέρωναν το καταναλωτικό κοινό για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας, με παράλληλες εκδηλώσεις σε όλους τους εμπορικούς δρόμους της πόλης . 

    Από πολύ νωρίς το απόγευμα  η πόλη των Σερρών υποδέχθηκε πλήθος κόσμου συμμετέχοντας στις χορευτικές εκδηλώσεις. 

Με την έναρξη της Λευκής Νύχτας το καταναλωτικό κοινό έκανε τα ψώνια του εκδηλώνοντας την συμμετοχή και τη στήριξη του στις τοπικές επιχειρήσεις.

Η Πρόεδρος κ Μηλιγκα Κυριακή και τα μέλη της Διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Ν Σερρών  ευχαριστούν τον Δήμαρχο Σερρών κ Χρυσαφη Αλέξανδρο

       Η Πρόεδρος κ Μηλιγκα Κυριακή και τα μέλη της Διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Ν Σερρών  ευχαριστούν τον Δήμαρχο Σερρών κ Χρυσαφη Αλέξανδρο για την άμεση ανταπόκριση στην πρόταση για να ενταχθεί η Λευκή Νύχτα στην Πολιτεία των Ευχών , την Πρόεδρο της ΚΕΔΗΣ κ Χρυσάνθη Παλαζη για την άψογη συνεργασία και την υποστήριξη στη Διοίκηση που φρόντισε να “στολίσει” την εκδήλωση με  μουσικοχορευτικες εκδηλώσεις, τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ Παναγιώτη Σπυρόπουλο για τις ενέργειες του ώστε να δοθούν οι κατάλληλες άδειες, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών κ Μεγκλα Χρήστο και τα μέλη της Διοίκησης που για ακόμη μια φορά στήριξαν και συνεργάστηκαν με τον Εμπορικό Σύλλογο ώστε να επιτύχει αυτή η δράση για την τόνωση της τοπικής αγοράς.

       Με τη δωρεάν διάθεση του υπόγειου πάρκινγκ από την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών  ενισχύθηκε η προσβασιμότητα του καταναλωτικού κοινού σε όλους τους εμπορικούς δρόμους της πόλης.

Η Πρόεδρος κ Μηλιγκα Κυριακή και τα μέλη της Διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Ν Σερρών ευχαριστούν θερμά τις επιχειρήσεις

      Η Πρόεδρος  κ Μηλιγκα Κυριακή  και τα μέλη της Διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Ν Σερρών ευχαριστούν θερμά τις επιχειρήσεις που άμεσα ανταποκρίθηκαν συμβάλλοντας στην εκδήλωση προσφέροντας τοπικά εδέσματα για τον κόσμο που επισκεπτόταν τα περίπτερα του Εμπορικού Συλλόγου

Την ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΡΤΟΥ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ KAI ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΑΤΙΔΗΣ ΑΕΒΕΕ

Το ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ FRESH στον Λευκωνα  Σερρών 

Το Ζαχαροπλαστείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ

Την Μπουγάτσα το ΧΡΥΣΟ

Την Μπουγάτσα  το ΣΠΙΤΙΚΟ 

Το  ούζο ΦΡΑΓΚΟΥΛΑ και τον Πρόεδρο του Σωματείου Ποτοποιιών για την διάθεση του κρασιού.

     Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο  καταναλωτικό κοινό του Νομού Σερρών αλλά και των όμορων Νομών που στήριξαν με την παρουσία και τις αγορές τους την προσπάθεια αυτή.  

     Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους εργαζόμενους που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους εξυπηρετώντας έτσι τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην 1η ΛΕΥΚΗ ΝΎΧΤΑ.

      Ο στόχος της Διοίκησης για την πραγματοποίηση της 1ης ΛΕΥΚΉΣ  ΝΎΧΤΑΣ στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ευχή όλων των φορέων είναι να καθιερωθεί ώστε να γίνει θεσμός. 

Διαβάστε επίσης εδώ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here