Εκλέγονται από την Κεντρική Μακεδονία: Ανακοινώθηκαν τα 29 μέλη της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ!

Ανακοινώθηκαν και τα 29 μέλη της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ που εκλέγονται από τους 94 συνολικά υποψήφιους του κόμματος από την Κεντρική Μακεδονία. 

Σύμφωνα με το καταστατικό και τη ποσόστωση, εκλέγονται δεκαέξι γυναίκες και δεκατρείς άντρες.

Από τα 29 μέλη βλέπουμε δυο μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης τον κ. Μπουρνάρη Θωμά ο οποίος ήταν υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το ΣΥΡΙΖΑ και το κ. Γιαννούλη στις εκλογές του 2019.

Τη κυρία Θένια Χαραλαμπίδου η οποία είναι ανεξάρτητη πλέον δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Σερρών.

Αναλυτικά παρουσιάζουμε τους πρώτους 29 που εκλέγονται στη Κ.Ε ΣΥΡΙΖΑ από τη Κεντρική Μακεδονία: Θεοδώρα Τζάκρη, Κατερίνα Νοτοπούλου, Σωκράτης Φάμελλος, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, Κώστας Αμπατζάς, Κυριακή Μάλαμα, Χρήστος Δουΐτσης, Αντώνης Ελευθεριάδης, Θοδωρής Μπαλτάς, Χάρης Τσιόκας, Κώστας Καλδάρας, Αθανάσιος Γκούνας, Γιάννης Μυλόπουλος, Θωμάς Μπουρνάρης, Αναστάσιος Τρελόπουλος, Μπέττυ Σκουφά, Δημήτρης Δημητριάδης, Ειρήνη Αγαθοπούλου, Άννα Ρογδάκη, Δέσποινα Κετογλίδου, Αφεντούλα Παπαλεξίου, Κατερίνα Ιγγλέζη, Ιφιγένια Καμτσίδου, Θένια Χαραλαμπίδου, Τατιάνα Βαφειάδου, Γιούλη Ρανέλα, Αλεξάνδρα Νταρλαγιάννη, Βίλυ Χατζηνικόλα και Ρία Καλφακάκου.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί ο σημερινός βουλευτής του κόμματος δεν τόλμησε να καταθέσει την υποψηφιότητά του;

Μήπως γιατί ήξερε εκ των προτέρων το …αποτέλεσμα;