Προκάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε ο Φαήλος Κρανιδιώτης

Μια ιδιαίτερη επιστολή είδαμε προχθές από την επιτροπή του Σύριζα προς την κυβέρνηση της ΝΔ:

«Αναρωτιόμαστε εάν έχετε ενημερωθεί ότι η Διοίκηση της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (Ε.Α.Α.Σ.), οργάνωσε ημερίδα «ανοιχτή στο κοινό» στο Βελίδειο στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 22 Ιουνίου με θέμα: «Καταγγέλλουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών», τέσσερα χρόνια μετά την υπογραφή της.
Εάν ναι, τι κάνατε; 

Ανέχεστε αυτήν την πρωτοβουλία μιας Ένωσης που είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου εποπτευόμενο από εσάς; 

Ακόμα περισσότερο, την εγκρίνετε και την καλύπτετε;
Σημειώνουμε ότι, όπως ανακοινώνουν οι οργανωτές, «βασικός σκοπός της ημερίδας, είναι η εξέταση όλων των εξελίξεων, αλλά και του ίδιου του κειμένου αυτής της συμφωνίας, υπό την οπτική της δραστικής μεταβολής ή και ακύρωσής της από την ελληνική πλευρά».

Αυτό προφανώς ήθελε και ο Αντιπρόεδρος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, Φαήλος Κρανιδιώτης που μπορεί και θέλει να απαντά σε τέτοιου είδους επιστολές…

Τι απάντησε;
«Η Εθνική Δημιουργία χαιρετίζει την εκδήλωση της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού στο Βελλίδειο και την πρόσκληση προς τους πολίτες με θέμα «Καταγγέλλουμε την Συμφωνία των Πρεσπών». Με την άθλια αυτή συμφωνία, η τραγικά τότε κυβερνώσα αριστερά, επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος, εκεί που έγινε μέσα στην χωριστική κομμουνιστική ανταρσία το συνέδριο του ΝΟΦ, των επίδοξων αποσχιστών, με παρουσία του Ζαχαριάδη και άλλων της προδοτικής ηγεσίας του ΚΚΕ. Εκεί, στους Ψαράδες Πρεσπών, με εγκληματικό τρόπο παραχωρήθηκε το όνομα της Μακεδονίας στους κατσαπλιάδες σωβινιστές των Σκοπίων. Το θράσος του ΣΥΡΙΖΑ που επιτίθεται στους απόστρατους Αξιωματικούς και σε πατριωτική πολιτική δύναμη, πηγάζει από την ατιμωρησία τους, που είναι ευθύνη της ηγεσίας ΝΔ, γιατί βολεύτηκαν που άλλος έκανε την βρομοδουλειά.

Στους αριστεροστροφους φασίστες του ΣΥΡΙΖΑ, απαντούμε: ακραίοι είσαστε εσείς, οι μηδενιστές απάτριδες, που ξεπουλήσατε την Μακεδονία στους επιγόνους του Ιβάν Μιχαήλοφ, κολλητού του Χιτλερ, του Χίμλερ, του Χάϋντριχ και του Άντε Πάβελιτς, ιδρυτή των 3 βοηθητικών μονάδων των SS στην Β. ΕΛΛΆΔΑ ΚΑΙ ΤΑ Σκόπια

Η Ιστορία σας έχει κατατάξει στον απόπατο της, μαζί με την πιο δυσώνυμη παρέα. 

Και ερωτώ;

Τι ήθελαν και έστειλαν την επιστολή;

Μάλλον για να θυμίσουν όλα όσα έγιναν με το …Μακεδονικό;

Όσο για τον Φαήλο μαθαίνω πως το έχει έτοιμο το Σερραικό ψηφοδέλτιο

Με καλούς και φιλόδοξους υποψηφίους…