ΣΥΡΙΖΑ: ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑ;;

Tο επόμενο Σάββατο ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ηράκλεια!

Πολιτική Εκδήλωση θα πραγματοποιήσει και η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Σερρών το επόμενο Σάββατο 10 Νοεμβρίου στην Ηράκλεια στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Ηράκλειας ( ΡΟΜΕΟ) στις 19.00μ.μ.

Στην Πολιτική Εκδήλωση θα παραστούν και θα μιλήσουν.

Ο Χρήστος Ρώσσιος μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ

Η Παναγιώτου Γεωργία Στέλεχος της Ειδικής Γραμματεία ΡΟΜΑ του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Η θεματολογία της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει την τρέχουσα Πολιτική Επικαιρότητα -Αγροτικά Θέματα και Θέματα που αφορούν τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες(ΡΟΜΑ) , ενώ μετά το πέρας των ομιλιών θα ακολουθήσει διάλογος με τους παρευρισκόμενους και τις παρευρισκόμενες.

Η εκδήλωση εντάσσεται στα πλαίσια της πολιτικής απόφασης της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Σερρών για επαφή , συζήτηση διαβούλευση με τους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών ,την ανάδειξη των προβλημάτων και την Κοινωνική Αλληλεγγύη απέναντι σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι η αφετηρία ενός μεγάλου κύκλου εξορμήσεων και εκδηλώσεων της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Σερρών με στόχο να βρεθεί διπλά σε κάθε Σερραίο πολίτη ώστε να αναδειχθούν και να βρεθούν λύσεις σε τοπικά προβλήματα πάντα με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Όχι, δεν το κάνουν για τις επερχόμενες εκλογές

Άλλο τώρα που το θυμήθηκαν την παραμονή τους…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here