Τάσος Χατζηβασιλείου: Η προσφορά του μισθού μας είναι το ελάχιστο στη μάχη εναντίον του κορονοϊού

Ο Βουλευτής Σερρών Τάσος Χατζηβασιλείου ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσα του Πρωθυπουργού.

Όπως δήλωσε με ανάρτηση του

«Πέρα από τις ατομικές ενέργειες του καθενός, το πολιτικό σύστημα οφείλει αυτή την κρίσιμη ώρα να επιδείξει κοινωνική αλληλεγγύη και να σταθεί με ευθύνη. Προσυπογράφω τη συμβολική πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού και ανταποκρίνομαι στο κάλεσμά του.

Η προσφορά του μισθού μας είναι το ελάχιστο για τη μεγάλη μάχη εναντίον του κορονοϊού. Πιστεύω ότι την επιλογή αυτή θα ακολουθήσουν και οι συνάδελφοι από τα άλλα κόμματα.»

Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τους υπουργούς, υφυπουργούς και βουλευτές της ΝΔ να καταθέσουν το ήμισυ του μισθού τους, τους επόμενους δύο μήνες, για την ενίσχυση του ειδικού λογαριασμού κατά του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει με ανάρτηση του στο facebook

«Καλώ τους βουλευτές της ΝΔ, τους Υπουργούς και τους Υφυπουργούς να καταθέσουν το ήμισυ του μισθού τους, τους επόμενους δύο μήνες, για την ενίσχυση του ειδικού λογαριασμού κατά του κορωνοϊού. Ο πολιτικός κόσμος πρέπει να σταθεί στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης.

«Όπως η κυβέρνηση πρώτη κινητοποιήθηκε με τολμηρά μέτρα κατά της πανδημίας, έτσι και ο πολιτικός κόσμος της χώρας μας πρέπει να σταθεί στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης.

Σε μία συμβολική πρωτοβουλία, λοιπόν, καλώ όλους τους βουλευτές της Ν.Δ όπως και τους υπουργούς και υφυπουργούς να καταθέσουν για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού τους στη μάχη εναντίον του Κορονοϊού. Τα ποσά αυτά θα κατευθυνθούν στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19.

Απέναντι στην υγειονομική απειλή όλοι είμαστε ίσοι. Όμως στη μάχη απέναντί της, ο καθένας οφείλει να προσφέρει ανάλογα με τις δυνάμεις του. Είμαι σίγουρος ότι την επιλογή αυτή θα ακολουθήσουν και τα άλλα κόμματα».

Διαβάστε και εδώ Ο Τάσος Χατζηβασιλείου γύρισε home video: Ιδανικός καιρός για εκδρομή αλλά μένουμε σπίτι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here