Ο Τάσος Χατζηβασιλείου έστειλε κινητή μονάδα εμβολιασμών σε χωριά του Νομού Σερρών!

Όπως όλοι γνωρίζουν λειτουργεί ήδη στο Κέντρο Υγείας Ροδόπολης εμβολιαστικό κέντρο Pfizer

Ενώ ξεκινάνε οι ρυθμοί κανονικότητας για εμβολιασμένους από το Σάββατο και οι νοήμονες επιμένουν πώς

Καλώς την και ας άργησε…

Δεν ξέρω πώς θα πάνε από εδώ και πέρα οι εμβολιασμοί, αλλά όλοι ελπίζουν για το καλύτερο , μιας και οι ανεμβολίαστοι θα χάσουν όσα προνόμια είχαν μέχρι στο Σαββατοκύριακο.

Στις Σέρρες μάλιστα ως εμβολιαστικό κέντρο Pfizer, λειτουργεί ήδη και στο Κέντρο Υγείας Ροδόπολης, του Δήμου Σιντικής, προκειμένου να εξυπηρετήσει και τους πολίτες που δυσκολεύονταν να κάνουν την όποια διαδρομή.

Κινητή μονάδα εμβολιασμών σε Πρώτη, Αλιστράτη, Νέος Σκοπός, Προβατάς, Σκούταρι, Φλάμπουρο και Άνω Πορρόια

Τον Τάσο τον συνηθίσαμε να συνοδεύει τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη όπως προχθές που πήγαν αυθημερόν στην Λιουμπλιάνα, για την σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, την άτυπη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και τη σύνοδο κορυφής της ΕΕ – Δυτικών Βαλκανίων, που αφορά την στρατηγική σημασία των Δυτικών Βαλκανίων και την ευρωπαϊκή προοπτική της περιοχής.

Βέβαια όταν βρίσκεται στην Αθήνα ο βουλευτής Σερρών Τάσος Χατζηβασιλείου πιέζει να έρθουν στο Νομό Σερρών πράγματα και θάματα…

Όπως για παράδειγμα η κινητή μονάδα εμβολιασμών, πράγμα που έγινε χθες από τον το Υπουργείο Υγείας και τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Μάριο Θεμιστοκλέους και την 4η ΥΠΕ.

Πρώτη, Αλιστράτη, Νέος Σκοπός, Προβατάς, Σκούταρι, Φλάμπουρο και Άνω Πορρόια ήδη έκαναν προς όφελος των ίδιων και των συμπολιτών τους….

Όπως αναφέρει και ο πρόεδρος της Πρώτης Σερρών κ. Νίκος Μπακάλης

Η μονάδα θα βρεθεί την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου στον χώρο του Περιφερειακού Ιατρείου στην Πρώτη για 1 ώρα, από τις 08:30 – 09:30.

Παρακαλούνται οι ανεμβολίαστοι να προσέλθουν στο Περιφερειακό Ιατρείο την παραπάνω ημέρα και ώρα.

Εμβολιαζόμαστε, θωρακιζόμαστε!