Ο Τάσος Χατζηβασιλείου στην πρώτη γραμμή της εκπροσώπησης της κυβέρνησης!

Το περασμένο Σαββατοκύριακο φάνηκε πως ο βουλευτής Σερρών Τάσος Χατζηβασιλείου είναι στην πρώτη γραμμή της εκπροσώπησης της κυβέρνησης.

Φυσικά κάθε φορά που η ελληνική διπλωματία συνιστά σημείο αναφοράς για την επικαιρότητα, αν μη τι άλλο ανεβαίνουν και οι μετοχές του Τάσου, σύμφωνα με τα … «Παραπολιτικά»

Ο βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της εκπροσώπησης της κυβέρνησης στα media, με φόντο την επίσκεψη Τσαβούσογλου στην Αθήνα, γεγονός που, αν μη τι άλλο, του δίνει πόντους σε ένα μέτωπο που γνωρίζει πολύ καλά.

Ωστόσο, η δραστηριότητά του αυτό το διάστημα δεν εξαντλήθηκε μόνο σε αυτό, αφού γι’ ακόμη μία φορά ακολούθησε τον πρωθυπουργό σε ένα κρίσιμο ταξίδι του στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στις Βρυξέλλες και τη Σύνοδο Κορυφής, όπου συζητήθηκε εκτενώς το ζήτημα του πιστοποιητικού εμβολιασμού.

Αυτό είναι η απόδειξη ότι, παρά τη δικαιολογημένη -σε κάποιον βαθμό- δυσαρέσκεια κυβερνητικών βουλευτών όσον αφορά τη συμμετοχή τους στην άσκηση της εξουσίας (εξαιτίας της στεγανοποιημένης λογικής ορισμένων στο Μαξίμου), αν κάποιος επιμένει να δίνει στίγμα, δικαιώνεται…

Και ο Τάσος μπορεί να άργησε, αλλά …επιμένει.

Και όποιος επιμένει στο τέλος …δικαιώνεται!