Τάσος Χατζηβασιλείου: Για την Ημέρα Περιβάλλοντος μοίρασε οικολογικές σακούλες και καλαμάκια

Σε μια συμβολική δράση ευαισθητοποίησης προχώρησε χθες ο Βουλευτής Σερρών της ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Ο κ.Χατζηβασιλείου προσέφερε σε Σερραίους πολίτες σακούλες πολλαπλής χρήσης και οικολογικά καλαμάκια, στέλνοντας μήνυμα για την ανάγκη προστασίας της φύσης.


«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει θέσει ψηλά στην ατζέντα την κλιματική αλλαγή και προετοιμάζει σχετικό νομό με ορίζοντα τριακονταετίας. Ο πρωθυπουργός οραματίζεται μια Ελλάδα κλιματικά ουδέτερη, προς όφελος των επόμενων γενεών», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ο βουλευτής ανέφερε ότι προστατεύοντας το περιβάλλον, προστατεύουμε την ίδια τη ζωή, στέλνοντας το δικό του μήνυμα για την ανάγκη άμεσης δράσης, προκειμένου να φροντίσουμε το περιβάλλον και να το διαφυλάξουμε για τις γενιές που έρχονται.

«Συγχαρητήρια στους Σερραίους επισκευαστές αυτοκίνητων»
Παράλληλα, ο κ. Χατζηβασιλείου συμμετείχε στη δράση της Ένωσης Επισκευαστών Αυτοκινήτων Ν. Σερρών, οι οποίοι πραγματοποίησαν ελέγχους καυσαερίων στα διερχόμενα αυτοκίνητα εντελώς δωρεάν, με αφορμή την Ημέρα Περιβάλλοντος.

Ο βουλευτής συνεχάρη τον Πρόεδρο Α. Μπαρακλή και τα μέλη της Ένωσης για την πρωτοβουλία τους και για το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που σταθερά επιδεικνύουν.