Αποκάλυψε το δίλημμα ο Τάσος Χατζηβασιλείου Κυβερνητική σταθερότητα ή αστάθεια και περιπέτειες;

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει τονίσει επανειλημμένα ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία. Το εθνικό συμφέρον απαιτεί σταθερούς εκλογικούς κύκλους και η κυβέρνηση έχει ακόμη έργο να ολοκληρώσει.

Επιπροσθέτως, η διεθνής γεωπολιτική συγκυρία απαιτεί σταθερότητα στο εσωτερικό της χώρας και συναίνεση στα φλέγοντα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής και άμυνας.»

Αυτά λέει στην συνέντευξή του στην Βραδυνή ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Χατζηβασιλείου που μπορεί να προσέχει όλα όσα λέει ο κ. Μητσοτάκης και τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα, αλλά λογικά και αυτός ετοιμάζεται για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση

Μια αναμέτρηση που μπορεί να δώσει στην Νέα Δημοκρατία, από δύο έως και τρεις βουλευτές…

Πράγμα που σημαίνει πως θα πρέπει να «πετάξει» αν θέλει να βρίσκεται μέσα στις δύο πρώτες θέσεις που αν μη τι άλλο για τουλάχιστον ένα μήνα ενδέχεται να είναι και οι …μοναδικές!

Και μπορεί να λένε όλοι πως σε μία περίοδο διεθνών αναταράξεων και κλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας, η χώρα χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση με ξεκάθαρες θέσεις και στοχεύσεις» αλλά καλώς ή κακώς οι ψηφοφόροι είναι αυτοί που αποφασίζουν!

Βέβαια μάθαμε και ποιό θα είναι το δίλημμα στο οποίο θα κληθούν να επιλέξουν οι πολίτες στις ερχόμενες εκλογές;

Κυβερνητική σταθερότητα ή αστάθεια και περιπέτειες;

Και με τέτοιους γείτονες , αν μη τι άλλο, είναι …κρίσιμο!