Την Τετάρτη στις Σέρρες «Η τελευταία μπλόφα» με την παρουσία Καραμανλή

Την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου στις 19.00 στο roof garden του ξενοδοχείου Φίλιππος Ξενία θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου “best seller” των Ελένη Βαρβιτσιώτη και Βικτωρίας Δενδρινού με τίτλο <<Η τελευταία μπλόφα>>

Για το βιβλίο θα μιλήσουν

Να σημειώσουμε πως η πρόσκληση και η διοργάνωση γίνεται από το βιβλιοπωλείο Επικαιρότητα του Άγγελου Φωτίου και φυσικά από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος.

Μπήκε ξανά στις ράγες η σιδηροδρομική σύνδεση του Νομού Σερρών με την Θεσσαλονίκη

Ευτυχώς μπήκε ξανά στις ράγες η σιδηροδρομική σύνδεση του Νομού μας με την Θεσσαλονίκη καθώς ξεκίνησαν τα νέα δρομολόγια στη διαδρομή Σέρρες-Κιλκίς-Θεσσαλονίκη και αντίστροφα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του νομού Σερρών, που επιθυμούν να ταξιδέψουν από και προς τις Σέρρες.

Ο προαστιακός Σερρών – Θεσσαλονίκης ξεκίνησε τη Δευτέρα

  • Ειδικότερα, από τις 03.02.2020 και κάθε Δευτέρα ως Σάββατο, η αμαξοστοιχία 3631 θα αναχωρεί στις 07:38 το πρωί από τον Σ.Σ. Σερρών με προορισμό την Θεσσαλονίκη (με ώρα άφιξης 10:28) και ενδιάμεσους σταθμούς.
  • Αντίστοιχα, από τη Δευτέρα 03.02.2020 και κάθε Κυριακή ως και Παρασκευή η αμαξοστοιχία 3632 θα αναχωρεί στις 18:45 το απόγευμα από τον Σ.Σ. Θεσσαλονίκης με προορισμό τον Σ.Σ. Σερρών (με ώρα άφιξης 21:41) και ενδιάμεσους σταθμούς.

Τιμές Προαστιακής Σιδηροδρομικής γραμμής Σερρών – Θεσσαλονίκης

Όσο αφορά την τιμολογιακή πολιτική:θα ισχύουν και εκπτώσεις για ειδικές ομάδες
Το κόστος από Θεσσαλονίκη είναι (κανονικό / επιστροφή) :

  • Κιλκίς 1,6 / 2,6
  • Ροδόπολις 3,5 / 5,6
  • Στρυμώνας 4,3 / 6,9
  • Σιδηρόκαστρο 4,3/ 6,9
  • Σέρρες 5,1/ 8,2

Υπενθυμίζεται ότι οι επιβάτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν, θα μπορούν να εκδώσουν το εισιτήριό τους ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (WEB), από την επίσημη εφαρμογή της εταιρίας μέσω κινητού τηλεφώνου (App) και από τα σημεία πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Όλοι οι άλλοι απλά να περιμένουν στο …σταθμό!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here