Χαμός στη παρουσίαση της «τελευταίας μπλόφας» στις Σέρρες!

Το έλα να δεις έγινε προχθές στην παρουσίαση του βιβλίου “best seller” των Ελένη Βαρβιτσιώτη και Βικτωρίας Δενδρινού με τίτλο «Η τελευταία μπλόφα»

Ουδέποτε στην Σερραική ιστορία μαζεύτηκε τόσος κόσμος σε παρουσίαση βιβλίου και από ότι φαίνεται δύσκολα θα ξαναγίνει το ίδιο εγχείρημα

Από την άκρα δεξιά, μέχρι και την άκρα αριστερά και από την Σιντική μέχρι και από το Παγγαίο ήταν οι προσκεκλημένοι μιας και για το το βιβλίο μίλησε στην αρχή ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, και στην συνέχεια , ο πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μαγκριώτης , που όπως φάνηκε είχε πολύ καιρό να δει τόσο κόσμο σε ομιλία του και …ξεχάστηκε!

Χρειάστηκε η παρέμβαση της Δημοσιογράφου κ. Σοφίας Δήμτσα, για να μπορέσει η τελευταία να καταφέρει να δώσει τον λόγο στις συγγραφείς του βιβλίου, αρχικά την κ. Ελένη Βαρβιτσιώτη και στην συνέχεια στην κ. Βικτωρία Δενδρινού.

Δείτε εδώ το βίντεο του Τηλε-Επιλογές

Τι πραγματεύεται η «Τελευταία Μπλόφα»

H τελευταία μπλόφα μιλάει συγκεκριμένα για το τι ακριβώς προέβλεπε το περιβόητο Plan B για την περίπτωση αποχώρησης της Ελλάδας από την Ευρωζώνη ενώ επισημαίνει δηλώσεις και τι πραγματικά ειπώθηκε στις μυστικές συναντήσεις των πιο ισχυρών και διαφαίνεται ποιος παίρνει τις πιο σημαντικές αποφάσεις στην Ευρώπη.

Να σημειώσουμε πως στην διοργάνωση συνέβαλε και το βιβλιοπωλείο Επικαιρότητα του Άγγελου Φωτίου και φυσικά οι εκδόσεις Παπαδόπουλος, που από ότι φάνηκε …ξεπούλησαν!

Οι δυο δημοσιογράφοι βέβαια, με την συνοδεία της μητέρας του κ. Κώστα Καραμανλή , κας Νίκη Καραμανλή – Διαμαντή, βρέθηκαν στην Πρώτη, για μια ξενάγηση στο χωριό των Καραμανλήδων , στο οποία όπως έμαθα, γεύτηκαν και τις τοπικές λιχουδιές, αλλά και τους προσφέρθηκε και από ένα βιβλίο με την τοπική ιστορία, από τον Πρόεδρο του χωριού κ. Νίκο Μπακάλη.

Μη νομίζουν πως μόνο αυτές εκδίδουν βιβλία;

Διαβάστε περισσότερα για τον Κώστα Καραμανλή

Διαβάστε επίσης εδώ για την σύμβαση της μελέτης της νέας γέφυρας του Κερίτη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here