Ακόμα…τελευταίος ο Νομός Σερρών;

Έγραψα προχθές πως σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από τις τράπεζες και την εφορία, ο νομός Σερρών καταλαμβάνει επάξια τα τελευταία χρόνια την τελευταία θέση!

Μόνο που αυτή η θέση είναι ως προς το εισόδημα που φορολογείται εντός της χώρας, ενώ δεν συμβαίνει το ίδιο με τις καταθέσεις!

Στις καταθέσεις ο Νομός Σερρών κατατάσσεται με μέσο όρο τα 3.231€ στην 22η θέση από τους 53 νομούς συνολικά, πράγμα που σημαίνει πως κάποιοι έχουν κάτι φραγκάκια στην άκρη, αλλά είναι από παλιά!

Μπορεί και από την εποχή της …δραχμής!

Πάντως οι επτά από τους δέκα Έλληνες, πολύ δε περισσότερο οι Σερραίοι, δεν έχουν στην άκρη ούτε ένα χιλιάρικο ως αποταμίευση, σύμφωνα με τα απογραφικά στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας.

Επιμελητήριο Σερρών: Χειρότερα δεν γίνεται!

Να θυμίσω πως το προεκλογικό σύνθημα του κ. Μέγκλα πριν μια δεκαετία ήταν να ξεφύγουμε από την 48η θέση του σχετικού πίνακα

Λογικά το πέτυχε ο κ. Μέγκλας , μιας και ήδη είμαστε στην 53η θέση που είναι και η τελευταία!

Μόνο που δεν έχει παρακάτω, οπότε όποιος θέλει να υποσχεθεί κάτι στους Σερραίους επιχειρηματίες στις επόμενες εκλογές του Επιμελητηρίου θα πέσει μέσα.

Χειρότερα δεν γίνεται!

Όσο για το ζήτημα της Αφρικανικής Πανώλης ούτε μύγα δεν κουνιέται

Καμιά αποζημίωση δεν θα δώσει η πολιτεία;

Αλλά αν δεν την ζητάει κανείς….

Σε άλλα νέα πάντως το Επιμελητήριο Σερρών ξεκίνησε ήδη το προγραμματισμό για τη νέα 6η SEREXPO και εκεί ζητάει συμμετοχή από τις Σερραϊκές επιχειρήσεις..

Η 6η SEREXPO θα πραγματοποιηθεί 23-27.09.2020 στο Στρατόπεδο Κολοκοτρώνη! Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής: Τ: 23210 99744 – 99723 | F: 23210 99740″

Πώς το είχε πει ο Αγγελίδης;

«Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου σε όλη τη διάρκεια της θητείας του το μόνο που έχει να επιδείξει είναι η παρουσίαση γνωστών τραγουδιστών, λειτουργώντας ως αντζέντης καλλιτεχνών παρά ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here