Θα παραιτηθεί ο κ. Βασίλης Τερζής!

Όλα αυτά βέβαια είναι για το θεαθήναι, γιατί η αλήθεια δυστυχώς είναι αλλού!

Ο κ. Τερζής όπως και όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής Πρωτοβουλίας, εδώ και ένα χρόνο περίπου, δεσμεύτηκαν μπροστά σε όλη την παράταξη, ότι δεν θα παραμείνουν σε θέσεις ευθύνης και θα παραιτηθούν, αν αποφασίσουν να κατέβουν με άλλο συνδυασμό στις επερχόμενες εκλογές.

Αυτή την δέσμευση υπενθύμισε στον κ.Τερζή, που βρισκόταν προχθές στην προσύσκεψη ο κ.Αγγελίδης.

Και ο κ.Τερζής «τσίμπησε», σύμφωνα με τα λεγόμενα και άλλων δημοτικών συμβούλων που ήταν παρόντες στην σύσκεψη και δήλωσε σαφέστατα ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα με ποια παράταξη θα κατέβει στις εκλογές, μιας και για τον ίδιο η εκλογή στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν είναι ζήτημα μόνο πολιτικό, αλλά και …ουσιαστικό.

Τότε δέχθηκε τα πυρά του συνόλου της παράταξης για την στάση του αυτή και του ζητήθηκε είτε να δηλώσει πως παραμένει στο πλευρό των συναδέλφων του, είτε να παραιτηθεί από τις θέσεις ευθύνης που κατέχει, όπως ο ίδιος είχε συμφωνήσει!

Βέβαια η θέση του κ.Τερζή δεν είναι αυτή που δυστυχώς πέρασε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, για έρωτες και …κουραφέξαλα.

Ο ίδιος μπορεί να βρέθηκε σε δύσκολη θέση, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα παραιτηθεί από τις θέσεις ευθύνης που κατέχει και σας το εγγυώμαι και μάλιστα ρητά και κατηγορηματικά.

O κ.Τερζής, ούτε χαζός είναι, ούτε είναι από αυτούς που δεν θα κρατήσουν τον λόγο τους, που δόθηκε μάλιστα μπροστά σε πολυπληθές και αξιόπιστο ακροατήριο, ούτε έχει δείξει μέχρι στιγμής, ότι τον νοιάζει η καρέκλα και φυσικά όπως είπαν οι άσπονδοι φίλοι του , τα …λεφτά!

Άλλωστε μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει χρήματα ούτε από την θέση του στον πολιτισμό, ούτε καν από την …ΚΕΔΗΣ!

Στην οποία μάλιστα είναι Πρόεδρος.

Άλλωστε ο ίδιος ξέρει καλά, πως του είναι απαραίτητη η στήριξη από τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο σε όλες του τις αποφάσεις, χώρια που ξέρει πολύ καλά πως με «δανεικές» θέσεις δεν χτίζονται …καριέρες.

Από την άλλη ο κ.Αγγελίδης με την στάση του πήρε «πόντους», μιας και έδειξε σε όλους ποιος κάνει ακόμα κουμάντο, όπως και η στάση του κ. Αραμπατζή, αρχικά με την δική του παραίτηση από την προεδρεία του Δημοτικού Συμβουλίου, έδειξε ότι είναι ο νέος ηγέτης που χρειάζεται η παράταξη.

Οπότε ο κ.Τερζής, μένοντας στις θέσεις θα είναι χαμένος σε κάθε περίπτωση.

Και δεν θα μπορεί να διοικήσει και όπου υπάρχουν κολλήματα στην λειτουργία του Δήμου σαφώς και θα του τα…χρεώνουν!

Και στο ίδιο και στην όποια παράταξη επιλέξει να «κατέβει» τελικά.

Και θα είναι κρίμα να φύγει o κ. Τερζής από το δημοτικό συμβούλιο «διωγμένος» και όχι με το κεφάλι… ψηλά!

Άλλωστε ο ίδιος θέλει να …προσφέρει!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here