Έγινε η τηλεδιάσκεψη, δυσαρεστήθηκαν Μηλίγκα και Μπούμπας

Πραγματοποιήθηκε προχθές η τηλεδιάσκεψη των φορέων του Νομού για τα νέα μέτρα λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης λόγω της πανδημίας

Η τηλεδιάσκεψη έγινε μετά από αίτημα της Ένωσης Εστιατόρων και την διοργάνωση ανέλαβε να την πραγματοποιήσει ο Δήμος Σερρών, μιας και κανένας άλλος δεν είχε ούτε την τεχνογνωσία, ούτε και την τεχνολογία.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκτός των Βουλευτών και των Δημάρχων , ο Αντιπεριφερειάρχης, ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου, ο πρόεδρος της Ένωσης Εστιατόρων, ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου και η Πρόεδρος των Λογιστών

Στην σύσκεψη όλοι διεμήνυσαν στον πρόεδρο της Ένωσης Εστιατόρων ότι είναι θετικοί στο να παρθούν αποφάσεις έτσι ώστε να στηριχθούν οι επαγγελματίες του τόπου και ο Σώτος τους ευχαρίστησε για την συμμετοχή τους στη τηλεδιάσκεψη.

Μόνο που είχαμε και αντιδράσεις από Μπούμπα και Μηλίγκα

Από την μία την έντονη δυσαρέσκειά του εξέφρασε ο Εμπορικός Σύλλογος που έβγαλε και ανακοίνωση με την οποία υπογραμμίζει πως δεν μπορεί να κατανοήσει την απόφαση για τον αποκλεισμό του, τονίζοντας πως τα προβλήματα του κλάδου, αγγίζουν και αφορούν και τον εμπορικό σύλλογο.

Από την άλλη σε καταγγελία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook προέβη και ο βουλευτής Σερρών της Ελληνικής Λύσης Κώστας Μπούμπας σχετικά με την τηλεδιάσκεψη.

Κώστας Μπούμπας: Δεν του δόθηκε ο λόγος να παρουσιάσει την άποψη της Ελληνικής Λύσης

Στο κείμενό του ο κύριος Μπούμπας τονίζει ότι δεν του δόθηκε ο λόγος προκειμένου να τοποθετηθεί επί του θέματος και να παρουσιάσει την άποψη της Ελληνικής Λύσης για το θέμα, καθώς ενώ περίμενε υπομονετικά για μιάμιση ώρα , (απο τις 7 ως τις 8 και 23′) να τοποθετηθεί σεβόμενος, τους συνομιλητές του και ακούγοντας τους προσεκτικά, όταν ήρθε η σειρά του να τοποθετηθεί ο Δήμαρχος Σερραίων τον προσπέρασε δίνοντας τον λόγο στον Αντιπεριφερειάρχη, καθώς ο κ. Χρυσάφης είχε τον όλο συντονισμό.

Στη συνέχεια ο κ. Χρυσάφης έκανε εκ νέου τοποθέτηση και έδωσε τον λόγο στους Δημάρχους και για τον λόγο αυτόν αποχώρησε από την τηλεδιάσκεψη

, σεβόμενος απόλυτα τον θεσμικό του ρόλο και τους Σερραίους που τον ψήφισαν!!

Μάλιστα ο ίδιος έμεινε εμβρόντητος και συνέχισε πως αν θέλουν να μην ακούγονται οι προτάσεις και οι θέσεις της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ στον Σερραϊκο Λαό και δη, στους Σερραίους Επαγγελματίες που αγαπά ιδιαίτερα, να του το πουν ξεκάθαρα!!

Και εφ’όσον δεν του δίνουν τον λόγο γιατί μας καλούν, αναρωτήθηκε;

Πάντως ο ίδιος υποσχέθηκε να συνεχίσει να αγωνίζεται με πάθος και

δύναμη ψυχής για τις Σέρρες και την Ελλάδα μας!!!

Απάντηση βέβαια δεν πήρε από τον κ. Χρυσάφη, αλλά από τον Σωτήρη Κοτσαμπά που ήταν και ο διοργανωτής της τηλεδιάσκεψης

Τι είπε ο Σώτος;

Το σύστημα απεικόνιζε την αποχώρηση του Βουλευτή Κώστα Μπούμπα απο την σύσκεψη

«Μετά τις δημόσιες καταγγελίες του Βουλευτή Σερρών κ. Κώστα Μπούμπα για τον αποκλεισμό του κατά την χθεσινή τηλεδιάσκεψη φορέων για την εστίαση, ερευνήσαμε το ζήτημα και διαπιστώθηκε πως λόγω τεχνικού προβλήματος το σύστημα απεικόνιζε την αποχώρηση του Βουλευτή  απο την σύσκεψη.

Αυτή ήταν και η αιτία που δεν τοποθετήθηκε  ο κ Κώστας Μπούμπας κατά τη συνεδρίαση.

Σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε σκοπιμότητα

 για προσπάθεια αποκλεισμού και φίμωσης του Βουλευτή .

Και φυσικά ο πρόεδρος της Ένωσης Εστιατόρων Ν. Σερρών, ως ο υπεύθυνος

της διοργάνωσης αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη από το

Βουλευτή Σερρών κ. Κώστα Μπούμπα  για την αναστάτωση που προκλήθηκε.»

Οπότε όλα καλά και όλα ανθηρά…..

Μένει να δούμε τώρα αν και πότε θα υλοποιηθούν οι όποιες αποφάσεις της κυβέρνησης για το θέμα, μιας και οι περισσότεροι, για να μην πω όλοι, δεν είχαν καμία σχέση με την σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν

Υπεύθυνη είναι η κυβέρνηση για τις αποφάσεις και φυσικά υπεύθυνη είναι και η ηγεσία των συνδικαλιστών των εστιατόρων, που οι μεν θα εισηγηθούν και οι δεν θα αποφασίσουν

Αν και κατά πόσο άκουσε ο ένας τον άλλο στην τελεδιάσκεψη και αν άκουσε ο βουλευτής τον όποιο  δήμαρχο που έχει τα χίλια μύρια προβλήματα, δεν το ξέρω.

Αλλά ξέρω πόσο σχετικοί είναι όλοι όσοι συμμετέχουν σε συσκέψεις

Δηλαδή πόσο σχετική μπορεί να είναι η Αραμπατζή και ο Φράστανλης με την  εστίαση;

Θα μου πεις είχε καμιά σχέση με τα …ψάρια;

Έλα μου ντε…

Διαβάστε επίσης εδώ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here