Τύμβος Καστά: «Κάρφωσε» τον Τζιτζικώστα ο Παπαστεργίου !

Μια απλή επίσκεψη πήγε να κάνει στην Αμφίπολη ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Θεσσαλονίκης και Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χρήστος Παπαστεργίου
και άκουσαν τα παράπονα τόσο του Δημάρχου Αμφίπολης κ. Φραστανλή, όσο και του Αντιδημάρχου Πολιτισμού κ. Βίστιου

Τον κ. Παπαστεργίου συνόδευσαν οι Μακρίδης Χρόνης, Τρέντσιος Γεώργιος και Βαλταδώρου Κέλυ, ενώ παρών ήταν και ο πρώην βουλευτής του ΚΙΝΑΛ κ. Μιχάλης Τζελέπης.

Προφανώς γιατί όλοι τους θεωρούν πως η όποια καθυστέρηση οφείλετε στην αρμόδια υπουργό πολιτισμού κ. Μενδώνη που ως γνωστόν προέρχεται τόπο πολιτικά όσο και ιδεολογικά από το ΠΑΣΟΚ!

Άρα το φταίξιμο και φυσικά όλη η καθυστέρηση δεν είναι ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας, αλλά του …. ΠΑΣΟΚ!

Φυσικά δεν παρέλειψαν οι Αμφιπολίτες να ενημερώσουν τους καλεσμένους τους για την πορεία των εργασιών αναστήλωσης και αποκατάστασης στον ¨Τύμβο ΚΑΣΤΑ¨, αλλά και την περαιτέρω ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου Αμφίπολης.

Όπως επίσης και την δημιουργία περιπατητικών διαδρομών στην Παλαιοχριστιανική Ακρόπολη, αλλά και την νέα μελέτη για τον οδικό άξονα Αμφίπολη – Δράμας, όπως και την υποβολή μελετών στο Πρόγραμμα ¨Αντώνης Τρίτσης¨ και γενικότερα θέματα λειτουργίας και καθημερινότητας του Δήμου Αμφίπολης.

Τέλος έδωσαν την ευκαιρία στον γραμματέα του ΚΙΝΑΛ και πάντα με αφορμή την συμπλήρωση δύο ετών από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, στις οποίες βεβαίως ο κ. Χρήστος Παπαστεργίου ήταν επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης, με καθόλου τιμητικά ποσοστά να μιλήσει για την αποτελεσματικότητα των δύο ετών της θητείας του κ. Απ. Τζιτζικώστα

Αφού τους θύμισε μάλιστα τις προεκλογικές δεσμεύσεις του κ. Τζιτζικώστα και την δέσμευση του τελευταίου πως «σε δύο χρόνια, δηλαδή σήμερα το μνημείο θα είχε ανοίξει τις πύλες του για να υποδεχθεί τους Έλληνες πολίτες» δεν προχώρησε σε καμία άλλη κριτική

Βλέπετε η προεκλογική δέσμευση ήταν τόσο απόλυτη και σίγουρη που δεν σήκωνε και πολλές …αντιδράσεις!

Και απέδειξε με κάθε λαμπρότητα πως και με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας το τέρας της γραφειοκρατίας καλά κρατεί, καθώς και το μνημείο είναι κλειστό μέχρι σήμερα, ούτε φυσικά προβλέπετε να γίνει το μνημείο επισκέψιμο τουλάχιστον …άμεσα!

Και να πω πως δεν υπάρχουν τα λεφτά;

Χώρια που κάποτε τρεις «γάιδαροι» μάλωναν σε ξένο …αχυρώνα!

Και μάλιστα ήθελε ο καθένας από τη πλευρά του να κάνει και τα …εγκαίνια

Μόνο που σήμερα οι δύο από αυτούς είναι εκτός πολιτικού …παιχνιδιού!

Και μάλιστα με την ψήφο του λαού…