Από την ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Σερρών ..κάλεσμα στο..ΠΑΣΟΚ!

Σε εφαρμογή φαίνεται πως μπαίνει το πολιτικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για την απορρόφηση του ΠΑΣΟΚ!

Αυτό που πραγματικά είχε σημασία για τον Τσίπρα, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του μετά τις εκλογές, ήταν να εδραιωθεί ως το αντίπαλο δέος της Δεξιάς, θέση που κατείχε καλώς ή κακώς μέχρι και τα τελευταία χρόνια το ΠΑΣΟΚ.

Στη πρόσφατη συνεδρίαση της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών συζητήθηκε τόσο η πορεία προς το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και φυσικά οι εγγραφές νέων μελών.

Τα κομματικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ συνεδρίασαν με θέμα την τοπική αυτοδιοίκηση χωρίς να κάνουν βέβαια την αυτοκριτική τους, ενώ σε προηγούμενο συνέδριο στοχοποίησαν άλλους συντρόφους τους, για το ποιος στήριξε ποιόν και γιατί, αναφερόμενοι στις τελευταίες Βουλευτικές εκλογές.

Πάντως οι σκέψεις του Αλέξη ήδη λειτουργούν ως εσωκομματική εντολή για όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ανά την Ελλάδα, που όπως πολύ καλά γνωρίζουμε, πολλά εξ αυτών αφενός ξεκίνησαν από το χώρο του ΠΑΣΟΚ!

Και όλοι καταλαβαίνουν πως η εδραίωση του ΣΥΡΙΖΑ στο χώρο της αριστεράς σημαίνει πρώτα από όλα την «απορρόφηση» του ΚΙΝΑΛ.

Κατ αυτό το τρόπο η Νομαρχιακή Επιτροπή ενέκρινε ομόφωνα την απόφαση της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ, που παρουσίασε η κ. Ρογδάκη , μιας απόφαση που αφορά στην ανασυγκρότηση του Κόμματος.

Τι θέλουν στην ουσία;

Και άλλους ΠΑΣΟΚους στο ΣΥΡΙΖΑ!

Προσέξτε διατύπωση:

«Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Σερρών απευθύνει δημοκρατικό κάλεσμα ένταξης στο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ  και καλεί ΟΛΟΥΣ τους Δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες των Σερρών να ενταχθούν στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία καθώς στη πορεία προς το 3ο Συνέδριο τομή, του ΣΥΡΙΖΑ, να συνδιαμορφώσουμε ένα κόμμα μαζικό, λαϊκό, ριζοσπαστικό, δημοκρατικό που θα εκπροσωπεί τα συμφέροντα της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας και θα δίνει ρεαλιστικές και προοδευτικές απαντήσεις σε όλα τα σύνθετα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα και ο λαός μας. Εμείς, η Προοδευτική Συμμαχία, ο ΣΥΡΙΖΑ, η ελληνική Αριστερά, θέλουμε να διακηρύξουμε ότι: Η ιστορία δεν έχει τελειώσει! Υπάρχει άλλος δρόμος, ο δρόμος των πολλών

Και η ανακοίνωση τελειώνει:

«Να κάνουμε όλοι μαζί το αποφασιστικό βήμα. Να κάνουμε δική μας υπόθεση την συγκρότηση της σύγχρονης μεγάλης αριστερής και προοδευτικής παράταξης που θα εκφράζει την μεγάλη προοδευτική πλειοψηφία.

Αυτή και μόνο αυτή είναι που μπορεί να γίνει ηγεμονική δύναμη και να αλλάξει την Ελλάδα στην κατεύθυνση της ισότητας και της αλληλεγγύης, στην κατεύθυνση του σοσιαλισμού με δημοκρατία και ελευθερία.»

Όχι καμία αυτοκριτική δεν είχαμε, ούτε από μέλη, ούτε από μέλη της Νομαρχιακής, ούτε από την πρώην , ούτε από τον νυν βουλευτή του κόμματος…

Είμαστε μια ωραία παρέα, μια ευχάριστη ατμόσφαιρα που έλεγε και ο Ντίνος ο Ηλιόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here