Από το ΠΑΣΟΚ, επιθετικές» κινήσεις σε όλα τα πεδία: Πρώτο βήμα η επιχείρηση … αυτοοργάνωσης!

Σε κάθε περίπτωση ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει ανάψει το «πράσινο φως» στα στελέχη του επιτελείου του για «επιθετικές» κινήσεις σε όλα τα πεδία.

Το μεγάλο στοίχημα- είτε οι εκλογές γίνουν στην ώρα τους είτε «ο Μητσοτάκης θελήσει να ανοίξει παράθυρο ευκαιρίας ακόμη και μέσα στον Μάϊο προσβλέποντας στην τάση συσπείρωσης του κόσμου γύρω από τις κυβερνήσεις σε στιγμές όπως η τωρινή με τον πόλεμο στην Ουκρανία»– είναι για το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ η συγκρότηση ενός «ετοιμοπόλεμου» κομματικού μηχανισμού και το διαρκές άνοιγμα στην κοινωνία.

Οι περισσότερο αισιόδοξοι στη Χαριλάου Τρικούπη πιστεύουν ότι παγιώνεται η εικόνα γύρω στο δημοσκοπικό 14% και ότι με την επιχείρηση αυτοοργάνωσης που ξεκινά τις προσεχείς μέρες θα αρχίσει να ενισχύεται η δυναμική δεύτερου κόμματος που αναπτύσσει το κόμμα τους μετά την αλλαγή ηγεσίας. 

Πρώτο βήμα -μετά από διάφορες αναβολές λόγω των ραγδαίων εξελίξεων στην μεγάλη εικόνα- είναι αυτό των «εγκαινίων» της αυτοοργάνωσης σε κάθε περιοχή της χώρας. 

Η πρεμιέρα- ειδική εκδήλωση στην Αθήνα θα γίνει γύρω στις 15 Μάρτη σε πολυχώρο της Αθήνας και εκεί ο Νίκος Ανδρουλάκης θα αναλύσει τους στόχους του νέου εγχειρήματος και ο Απόστολος Πάνας ως επικεφαλής της Επιτροπής αυτοοργάνωσης θα παρουσιάσει το πλάνο, που συμπεριλαμβάνει πορεία στελεχών σε όλη την Ελλάδα

Περιφερειακά Πολιτικά Εργαστήρια με ατζέντα γύρω από τα ζητήματα που ενδιαφέρουν και απασχολούν τους πολίτες, κομματικές κάλπες γύρω στο Πάσχα για την ανάδειξη των νέων ηγεσιών στις Νομαρχιακές Επιτροπές και Συνέδριο – εφόσον απομακρυνθεί το σενάριο πρόωρων εκλογών στις αρχές του Ιούνη.