Από το Υπουργείο Εσωτερικών: 4.925.000,00 ευρώ στην ΔΕΥΑ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ

Σε δουλειά θα βρεθεί και πάλι ο τεχνικός κόσμος και το 2022 καθώς άλλο ένα νέο  έργο συνολικής αξίας 4.925.000,00  ευρώ στην ΔΕΥΑ  ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ μπήκε στις ράγες, για την ολοκλήρωση των υποδομών ύδρευσης σε ΤΚ Δήμου Βισαλτίας στην ΑΤ01.

Το φυσικό αντικείμενο αποτελείται από δύο (2) Υποέργα:

Υποέργο 1: Με το 1ο υποέργο η Δ.Ε.Υ.Α. Βισαλτίας πρόκειται να προχωρήσει: 

α) σε αντικατάσταση των εξωτερικών αγωγών ύδρευσης από πηγές Ορέσκειας των Δ.Ε. Αχινού και Τραγίλου Δήμου Βισαλτίας, οι οποίοι στο σύνολό τους είναι κατασκευασμένοι από αμίαντο και θα αντικατασταθούν με HDPE συνολικού μήκους 45 χιλ. διαφόρων διατομών (Φ.90 ως Φ225), β) σε κατασκευή μονάδας διύλισης για τον καθαρισμό του νερού που παρουσιάζει θολότητα και γ) σε κατασκευή δεξαμενής 500 Μ3, που θα λειτουργεί ως ρυθμιστικός όγκος για την ορθολογική διανομή του νερού στους οικισμούς των Δ.Ε. Αχινού και Τραγίλου (Π/Υ: 4.920.000,00 €).

Υποέργο 2: Δαπάνη σύνταξης και προετοιμασίας του φακέλου υποβολής της αίτησης χρηματοδότησης του δικαιούχου στο πλαίσιο της παρούσας πρόσκλησης (5.000,00 €).

Τάδε έφη ο Κ.Χατζόπουλος, ο γνωστός μηχανικός και ειδικός συνεργάτης του Υπουργού Υποδομών κ. Καραμανλή που βλέπουμε να βάζει σε τροχιά υλοποίησης άλλο ένα έργο του νομού μας

Το κατά πόσο βέβαια όλα αυτά τα έργα θα καταφέρουν να συμβασιοποιηθούν για να πραγματοποιηθούν είναι ένα στοίχημα, τόσο για τις τοπικές δημοτικές αρχές , όσο και για την Αντιπεριφέρεια, που αν μη τι άλλο προσπαθεί να πάρει πάνω της όλα τα δύσκολα έργα και όλα όσα δεν έχουν επάρκεια υλοποίησης

Βλέπετε όλοι θέλουν να κόψουν τις κορδέλες τους πριν τις εκλογές

Θα μου πεις αυτό δεν είναι το στοίχημα;

Έλα μου ντε;