Σε «τοίχο» βρέθηκε η επικεφαλής της ΔΥΝΑΜΗΣ Αριάδνη Παπαφωτίου

Διαβάζουμε κάθε τρεις και λίγο ανακοινώσεις της κ.Παπαφωτίου για την κακή συμπεριφορά της Δημοτικής αρχής και μετά από λίγο και πάλι θα μάθουμε πως είτε ψήφισε, είτε θα πάρει πίσω όλα όσα έλεγε

Δεν ξέρω αν φταίει το ότι είναι νεοφώτιστη ή το ότι είναι φιλόδοξη, ή αν είναι …άσχετη!

Κατηγόρησε τις προάλλες την ΚΕΔΗΣ για παρατυπίες για το διαγωνισμό και την επομένη τους έδωσε συγχαρητήρια που τον έφεραν σωστό και διορθωμένο.

Σήμερα μας λέει πως σιγή ασυρμάτου επέβαλε στις Δημοτικές Υπηρεσίες η Δημοτική Αρχή, με προφανή σκοπό να δυσκολέψει και να περιορίσει την ελεύθερη και πρωτογενή πληροφόρηση των Παρατάξεων της Αντιπολίτευσης.

Έτσι, σε «τοίχο» βρέθηκε η επικεφαλής της ΔΥΝΑΜΗΣ Αριάδνη Παπαφωτίου, όταν απευθύνθηκε τηλεφωνικά στο αρμόδιο Τμήμα (χθες 20/11/2019) προκειμένου να πληροφορηθεί επίσημα για την εξέλιξη δημόσιου Διαγωνισμού, με αφορμή ερώτηση που θα κατέθετε την ίδια ημέρα στο Δημοτικό Συμβούλιο για την φύτευση της Πλατείας Ελευθερίας.

Η απάντηση που έλαβε από την Προϊσταμένη του Τμήματος Πρασίνου ήταν:

«Δεν μπορώ να σας πληροφορήσω. Ο Αντιδήμαρχος κ. Τουρτούρας μας απαγόρευσε να ενημερώνουμε  τους Συμβούλους. Θα πρέπει όπως μας είπε, να απευθυνθείτε ΓΡΑΠΤΩΣ στον Δ/ντή της Τεχνικής Υπηρεσίας»… !!

Να με  θυμηθείτε που αύριο θα τους δώσει συγχαρητήρια για την έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση!

Τελικά δουλειά δεν έχει ο @@@@λος, ….

Τετάρτη 20/11

Την διοίκηση της ΚΕΔΗΣ καταγγέλλει με επιστολή της η επικεφαλής της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων Αριάδνη Παπαφωτίου για μη ψήφιση του προυπολογισμού ( το θέμα δεν συζητήθηκε αν και ήταν στην ημερήσια διάταξη ¨Και για τον διαγωνισμό για την πολιτεία των ευχών

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή της

«Πρόχειρη αποδεικνύεται η Δημοτική Αρχή, η οποία με τις ενέργειές της βάζει σε κίνδυνο ακόμη και τις εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων.» Ετσι λοιπόν, και αφού  στην (18/11/2019) συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΕΔΗΣ, όχι μόνο ΑΠΕΣΥΡΕ προσχηματικά (“για να μην κουραστεί το Σώμα”) τον ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ της Επιχείρησης για το 2020, όχι μόνο έφερε προς ψήφιση ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ύψους 70χιλ ευρώ για την Πολιτεία των Ευχών, χωρίς ΝΟΜΙΚΗ εκτίμηση για την διαπιστωμένη ΑΣΥΜΦΩΝΙΑ του με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών, αλλά τελικά δεν κατάφερε ούτε καν να δώσει σαφή εικόνα της χωροθέτησης, του Προγράμματος και της οργάνωσης των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, απαντώντας σε ερωτήσεις Συμβούλων.

Με παρεμβάσεις της η επικεφαλής της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων και μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΗΣ κ. Αριάδνη Παπαφωτίου, δηλώνοντας απογοητευμένη από την προφανή έλλειψη ετοιμότητας της Δημοτικής Αρχής: Έθεσε ζήτημα κινδύνου ΑΚΥΡΩΣΗΣ του Διαγωνισμού παρουσιάζοντας στο Συμβούλιο την Δημοτική απόφαση από την οποία αυτός αποκλίνει, και εξέφρασε την λύπη της τόσο για το ενδεχόμενο να στερηθούν οι Σερραίοι την γιορτινή εκδήλωση όσο και για το να χαθεί η ευκαιρία αξιοποίησης των 70 χιλ. ευρώ. και ενώ ανέδειξε με ερωτήσεις της τον πραγματικό λόγο απόσυρσης του Προυπολογισμού της ΚΕΔΗΣ,  που δεν είναι άλλος από την πρόθεση να αναμορφωθούν εκ των υστέρων Κωδικοί και ποσά που τοποθετήθηκαν είτε ελλειμματικά(;) είτε πρόχειρα (;).

Οπότε αν γίνει κανονικά η Πολιτεία και φυσικά ψηφιστεί και από την ΚΕΔΗΣ και το Δ.Σ. θα είναι όλα καλά;

Γιατί αν έχουν δίκιο όσοι λένε στον συνδυασμό, πως δεν συμφωνεί κανείς μαζί της και πως κακώς προβάλει το όνομα του συνδυασμού δίπλα στο δικό της, είναι να απορεί κανείς…

Άραγε ποια είναι η άποψη της έτερης Δημοτικής Συμβούλου του συνδυασμού;

Μπας και πρέπει να την ακούσουμε;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here