Χαμηλό το επίπεδο των αγώνων στο 2ο Πανελλήνιο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Μπάσκετ U16!

Έγινε με τη συμμετοχή 14 ομάδων μπάσκετ από την Ελλάδα και 1 από τη Βουλγαρία σε 4 πόλεις του Νομού Σερρών το 2ο Πανελλήνιο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Μπάσκετ U16! 

Για 4 ημέρες είναι αλήθεια πως περισσότερα από 200 παιδιά, που αποτελούν το «αύριο» του Ελληνικό μπάσκετ, ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους σε 5 γήπεδα του Νομού μας, στις Σέρρες (ΔΑΚ και Ομόνοια), την Ηράκλεια, τη Νιγρίτα και το Σιδηρόκαστρο, δίνοντας 38 αγώνες και, παράλληλα, έστειλαν το κοινωνικό μήνυμα «Λέμε ΟΧΙ στο Doping!» και συγκέντρωσαν παπούτσια για να τα προσφέρουν σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας με την ευλογία της Ιεράς Μητρόπολης Σερρών και Νιγρίτας.

Αλλά αυτός ήταν ο στόχος του τουρνουά;

Γιατί πέρυσι αν θυμάμαι καλά καλεσμένοι στην πόλη μας ήταν εκτός της πρώτης ομάδας του Παναθηναϊκού, τόσο ο Πανιώνιος, όσο ο Άρης Θεσσαλονίκης, η Χ.Α.Ν.Θ., καθώς και η διακεκριμένη 10-ACADEMY.

Φέτος αντίστοιχα είχαμε την ομάδα του Ίκαρου Καλλιθέας, του ΓΑΣ Κομοτηνής, του Κ.Α.Ο. Χαλκιδικής, της BuBa Σόφιας (Βουλγαρία), του Γ.Α.Σ. Βισάλτη Νιγρίτας και  του Ζαφειράκη Νάουσας!

Θεωρητικά θα έπρεπε και φέτος να δούμε τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ στα οποία και βεβαίως συμπεριλαμβάνονται και τα δικά μας παιδιά!

Αλλά δυστυχώς είδαμε άδεια γήπεδα και γενικά ένα χαμηλό επίπεδο αγώνων.

Γιατί άλλο τουρνουά μπάσκετ και άλλο ….πανηγύρι!

Θα μου πεις το κοινωνικό μήνυμα «Λέμε ΟΧΙ στο Doping!» το μετέδωσαν, δεν το μετέδωσαν;

Όσο για τα παπούτσια για τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας με την ευλογία της Ιεράς Μητρόπολης Σερρών και Νιγρίτας, καλά να είναι οι …χορηγοί!

Διαβάστε επίσης εδώ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here