Δημήτριος Τσαλικάκης: Θα προκηρυχθούν γύρω τις 700 θέσεις μέσα στο 2022

Μπορεί να μην τον βλέπουμε πολύ συχνά, αλλά χθες παρών στην υπογραφή της σύμβασης ήταν και ο διοικητής της 4η ΥΠΕ  Δημήτριος Τσαλικάκης ο οποίος αρχικά μετέφερε τις ευχαριστίες του Υπουργού κ. Πλεύρη στον Υπουργό Κ. Καραμανλή, γιατί όπως είπε είναι δίπλα στο Νοσοκομείο Σερρών για ένα σημαντικό και μεγάλο έργο, συν τα μικρά έργα που τα παρακολουθούμε και σας ευχαριστούμε πολύ. 

Είναι ανάγκη του Νοσοκομείου και απαιτήσεις των διοικήσεων εδώ και πολλά χρόνια  από όσο γνωρίζω  το νέο κτίριο της  Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου. Εμείς θα προσπαθήσουμε άμεσα να ξεκινήσουμε την στελέχωση, γιατί η στελέχωση είναι μία αργή διαδικασία με τα συμβούλια κρίσεων . 

Πάντως μας μετέφερε πως στον νέο προγραμματισμό του Υπουργείου Υγείας θα προκηρυχθούν γύρω τις 700 θέσεις μέσα στο 2022, έτσι ώστε όταν ολοκληρωθεί το έργο να έρθει και το προσωπικό, για να ξεκινήσει άμεσα η λειτουργία της κλινικής.

Μακάρι βεβαίως, γιατί μπορεί από κτιριακές εγκαταστάσεις να πηγαίνουμε καλά, αλλά πάσχουμε από καλό και έμπειρο …προσωπικό!