Τσίπρας – Φωτιάδης μάλλον διαθέτουν τον ίδιο «Σεναριογράφο» για τις προεκλογικές τους εξαγγελίες!

Έγραψα χθες στο καθιερωμένο editorial με τίτλο «Ο λαός Θέλει το παραμύθι του» και δεν άργησαν παραπάνω από μια μέρα για να με επιβεβαιώσουν.

Όπως φαίνεται ο κ. Τσίπρας και ο κ. Φωτιάδης μάλλον διαθέτουν τον ίδιο «Σεναριογράφο» για τις προεκλογικές τους εξαγγελίες,

Έγραψα χτες και σας το παραθέτω αυτούσιο

«Γιατί αυτές οι εκλογές είναι σήμερα είναι το ζητούμενο.

Εκλογές που δυστυχώς, ακόμα δεν βρέθηκε το σύστημα,  να μπορούμε να την πάρουμε πίσω την ψήφο μας, μιας και τις περισσότερες φορές, όλους – όσους κι αν ψηφίσαμε στο τέλος τους …δι@@@στείλαμε!

Πόσο εύκολα θα ξεχάσουμε όλα όσα μας έταξε ο Τσίπρας πριν τις εκλογές και όλα όσα πήραμε στο τέλος;

Πόσοι από όλους εμάς δεν κορόιδευαν πριν κάποια χρόνια, υποψήφιο δήμαρχο που έταζε και μάλιστα από βήματος, ότι θα κάνει έναν εμβληματικό πύργο στο κέντρο της πόλης;»

Σε χρόνο ρεκόρ ο κ. Φωτιάδης ετοίμασε δελτίο τύπου αλλά και βίντεο (καθ΄ότι ήμαστε προχωρημένοι) κατά το οποίο, υπόσχεται τον «Σύγχρονο πύργο» στο κέντρο της πόλης των Σερρών, Δηλαδή τη μείωση στα τιμολόγια του νερού, όχι 10% ούτε 20% αλλά 30% από τη σημερινή τιμή.

Τι λέει;

«Το νερό είναι κοινωνικό αγαθό και ως εκ τούτου η τιμολογιακή του πολιτική πρέπει να καθορίζεται σε ένα πλαίσιο που να διασφαλίζει ακριβώς αυτόν τον χαρακτήρα του.

Οι πρόσφατες αντιδράσεις των πολιτών, είναι απολύτως εύλογες και δικαιολογημένες.

Ως παράταξη θέσαμε στις προγραμματικές μας θέσεις τον εξορθολογισμό της τιμολογιακής πολιτικής του νερού, ως άμεση προτεραιότητα.

Η δέσμευση μας για μείωση 30% στους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΣ, είναι απολύτως εφικτή και άμεσα υλοποιήσιμη.»

Φυσικά για όλα αυτά δεν μας ενημερώνει ούτε το πότε και σίγουρα ούτε τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσει να γίνει αυτή η μείωση.

Σκεφτείτε ότι σε περίπτωση που γίνει αυτή η μείωση δεν θα πληρωθεί ούτε το ρεύμα, αλλά ούτε και η μισθοδοσία της ….επιχείρησης!

Τέλος σας ενημερώνω και για τις άλλες προεκλογικές δεσμεύσεις του κ. Φωτιάδη στην πρώτη του προεκλογική του συγκέντρωση , μιας και με το τάξιμο κανείς δεν έπαθε τίποτα, αλλά με το δόσιμο έπαθε, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός.

Προσέξτε:

  • Καινούργιο κλειστό γυμναστήριο,
  • δεύτερο κλειστό στον Οβά,
  • καινούργιο κτήριο στην ΔΕΥΑΣ, λες και αυτό που έχουμε δεν μας φτάνει και παράλληλα,
  • νέα νηπιαγωγεία,
  • καλύτερη αστυνόμευση (ενώ δεν έχουμε δημοτική αστυνομία),
  • δημοπρατήρια
  • και λαγούς με …πετραχήλια!

Δυστυχώς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here