Η Βάλια Θεμιστοκλέους στη Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων!

Είμαι 25 ετών. Αριστούχος απόφοιτη του τμήματος Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδίκευση στον Κλασικό τομέα.

Φοίτησα, επίσης, για ένα εξάμηνο μέσω του προγράμματος Erasmus στον τομέα Κλασικών σπουδών του Πανεπιστημίου της Κολωνίας στην Γερμανία.

Είμαι μεταπτυχιακή φοιτήτρια του αγγλικού μεταπτυχιακού Language Education for Refugees and Migrants του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Από νωρίς αντιλήφθηκα το αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης και συλλογικότητας που με διακατέχει.

Έτσι, αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ ενάντια στην ατομικιστική προσέγγιση της ζωής συνεισφέροντας ως εθελόντρια-καθηγήτρια Ελληνικών, και όχι μόνο, στο έργο κάποιων Μη Κυβερνητικών Οργανισμών της Θεσσαλονίκης και των Σερρών.

Έχω ταξιδέψει στην Καισάρεια της Τουρκίας και στο Αβέιρο της Πορτογαλίας διενεργώντας πρότζεκτ μαζί με νέους εθελοντές από κάθε γωνιά της γης, όπου έθετα σε εφαρμογή τεχνικές μη τυπικής εκπαίδευσης σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Μιλάω άπταιστα Αγγλικά και καλά Γαλλικά και Γερμανικά.

Εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα ως Φιλόλογος σε μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και καθηγήτρια Ελληνικών σε μετανάστες και πρόσφυγες (ενήλικες και παιδιά).

Έχω εξειδικευτεί περαιτέρω στην Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων μέσω του Κε.Δι.Βι.Μ.

Είμαι ερασιτέχνης ζωγράφος και έχω συμμετάσχει σε καλλιτεχνικά δρώμενα συμπεριλαμβανομένου και της Γυναικείας Δημιουργίας στις Σέρρες, ωστόσο το ενδιαφέρον μου επεκτείνεται προς κάθε μορφής τέχνη.

Θέτω τον εαυτό μου υποψήφια στην Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων γιατί είναι μια παράταξη με όραμα και απώτερο στόχο την ευημερία των Σερραίων πολιτών.

Είναι η παράταξη που προσέδωσε ταυτότητα στην πόλη, έπειτα από την εκτέλεση έργων ύψους 50εκ.€, την εξόφληση χρεών που υπερέβαιναν το κόστος των 13εκ.€ καθώς και την αύξηση των αποθεματικών του Δήμου στα ταμεία.

Πιστεύω ακράδαντα στον αρμονικό αλλά και δυναμικό συνδυασμό του νεανικού μου πάθους για προσφορά στην επόμενη δημαρχιακή θητεία και της πείρας που φέρει η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων.

Απευθύνομαι σε σας και ζητώ την στήριξή σας προκειμένου να συνεισφέρω στο παραγωγικό έργο της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων αποτελώντας δίαυλο προς την υλοποίηση των οραμάτων σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here